Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Årlige andre juledagsfest | Blå

Mandag 26. desember:

Klubb:

100,-/KL. 21:00/ID: 20

Andrejuledagsfest: The Hammocks, Mudman, Dj Løv

Andrejuledagsfest har vært en tradisjon på Blå siden klubbens spede begynnelse og iår er intet unntak og vi lover et bredt musikalst spekter og julestemning fra første stund.

The Hammocks med venner varter opp med lun musikk og drivende rytmer fra 21-23.Kom tidlig for å få med deg konserten og ikke minst for i det hele tatt å slippe inn for her blir det garantert fullt! The Hammocks er et flerkulturelt og variert samarbeid mellom en leken brasilianer, Norges lateste lege og unge musikere med ulike musikalske bakgrunner. Gjennom egne låter og egne versjoner av brasiliansk musikk leverer gruppen glede og varme til skjorta er gjennomvåt og beina verker...

Andre live-inslag for kvelden står Mudman & Mads Con Sax for (Troll records, Small Records
For noen år siden la Mudman Dj'ing på hylla, og bestemte seg for å fokusere på egne produksjoner. Sammen med live kameraten Mads Con Sax (Mads Lien) har de spillt på klubber og konsepter som Sunkissed, The Villa, Sommerøya, Sikamikanico m.fl, De har også gjordt flere jobber i Berlin, og Mudman alene en liten exlusiv gig på Svalbard. Mudman ga tidligere i år ut en EP på Troll Records, som mottok masse god feedback bra både Norske og Internasjonale DJ-storheter, og i januar kommer et album på det nye labelet Small Records, og det med god hjelp fra Mads. På scenen leverer de en god blanding av dansbare elektroniske sjangere, og det med en "groove-garanti" som får deg til å riste av litt ribbefett.
Innemellom diss innslagene vil DJ Løv (kjent fra den legendariske duoen Ravi & DJ Løv) og Matix spe på med det som trengs for å gjøre dette til en komplett Andrejuledagsfest. Velkommen!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: