Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
B.A.W.S Entertainment presenterer: Back to Summer m/Emilio releasekonsert, TWINSMATIC, standup & mye mer! | Blå

Fredag 31. mai:

Konsert, klubb og standup!

Gratis/KL. 20:00/ID: 20

B.A.W.S. pres.: Emilio, Phil T Rich, Aon & Sam live, TWINSMATIC, DJ I got kids to feed

Standup: Rasmus Wold, Amir Amadeus, Francisco Briceno, Snille Runar, Halvor Johansson, Lasse Gruber, Zane Khan og Linda Mork.

Helaften med standup, livemusikk og rå klubb fra Oslos kuleste kollektiv, BAWS.

B.A.W.S Entertainment presenterer: Back to Summer.

Vi i B.A.W.S ønsker å invitere deg til å starte sommeren med oss. 31. Mai har vi arrangert en fest for deg og dine på Blå.

Kvelden lover mye underholdning og latter. Vi starter nemlig kvelden 20.00 med stand-up på uteserveringen av Rasmus Wold, Amir Amadeus, Francisco Briceno, Snille Runar, Halvor Johansson, Lasse Gruber + unge og nye komikerne – Zane Khan og Linda Mork.

I tillegg vil man kunne se Phil T. Rich, Aon og Sam på scenen, før den unge og melodiøse Emilio har et showcase for sin nyeste utgivelse; Zenith85. + Video premiere. Emilio er nemlig endelig klar med oppfølgeren til den kritikerroste debutmixtapen ”While you were sleeping”, og du kan få det første inntrykket servert på et gullfat, live!

Bak platespillerne har vi en variert line-up som lover musikk for alle med DJ I GOT KIDS TO FEED, og våre franske venner  TWINSMATIC som flyr inn bare for å tilbringe årets første sommerkveld med deg.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: