Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
B.A.W.S. Karneval: Phil T. Rich, Emilio, Aon, Sam, Twinsmatic (FR), Original Bambino (FR), DJ Cake | Blå

Fredag 11. januar:

Klubb & Konsert

100,-/KL. 22:00/ID: 20

B.A.W.S. Karneval

Phil T. Rich, Emilio, Aon, Sam, Twinsmatic (FR), Original Bambino (FR), DJ Cake

Start det nye året med årets fest. Fredag 11. januar pynter vi Blå til din underholdning og glede. Det blir konserter med B.A.W.S sine egne artister, Phil T. Rich, Emilio, Aon og Sam. 

************
Phil T. Rich
Emilio
Aon
Sam
Twinsmatic (FR)
Original Bambino (FR)
DJ Cake

************

I tillegg skal de unge og talentfulle DJ'ene - Dj Cake (Norge) The Twinsmatic (FR), og Original Bambino (FR) - bli med og tilfredstille deres dansebehov.

TWINSMATIC er en produksjonsduo/djs fra Paris. Etter å ha jobbet med B.A.W.S-rapperne Emilio og Phil T Rich og spilt på de mest kjente klubbene i Paris, kommer de tilbake til Oslo med deres venn Original Bambino, som også er en del av deres kollektiv: F * A * L * D (Fuck art lets dance), for å spille på BLÅ.

Dj Cake er en 24 år gammel Dj fra Larvik. De siste fire årene har han spilt på de største fester og utsteder i Oslo. Fra øst til vest, rundt omkring i Norge. Med populære konsepter bak seg, og jobb som musikkansvarlig hos LiveQube er Cake en musikk-kjenner av høy kaliber. Vi gleder oss til å la ham spille godbiter på festen.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: