Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Ball ‘Em Up m/Cashmere Cat, DJ Slow & Mister Tweeks | Blå

Lørdag 2. februar:

Klubb

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Ball 'Em Up m/Cashmere Cat, DJ Slow & Mister Tweeks

+ DJ Skawr & Slick Shoota

Ball ‘Em Up er det flunkende nye konseptet til Slick Shoota og DJ Skawr, som tidligere har gjort stor suksess med klubbkonseptet Raw Juice i Trondheim, hvor de vant Natt&Dags pris for årets beste klubb 2011. Nå er tiden inne for deres aller første kveld i Oslo, og åpningen kunne knapt vært bedre.

Fra Belgia har de hentet inn to av mennene som står bak av et av de hotteste klubblabelene for tiden, nemlig Pelican Fly. DJ Slow og Mister Tweeks stepper opp og gjør et famøst back 2 back sett, noe de har gjort stor suksess med over hele Europa det siste året.

Om det ikke var nok i seg selv, kommer mannen som med en av fjorårets aller mest bejublede releaser, definitivt er en særdeles viktig del av Pelican Flys suksess den siste tiden; Cashmere Cat. EP’n det er snakk om er selvfølgelig Mirror Maru, som blant annet Hudson Mohawke, Diplo, Mark Ronson og Skream har tatt til sitt hjerte.

Warm-up står Ball ‘Em Up founders Slick Shoota og DJ Skawr for.

Slick Shoota har det siste året gitt ut hele 3 EP’er, hvorav en av de på Mad Decent Jeffree’s, og han har gjort remixer for blant annet Kito & Reija Lee, DJ Vadim og Lindstrøm for å nevne noe.

DJ Skawr aka Emil har de siste årene blitt virally famous i bassmusicscenen. Som kurator for mixserien Raw Juice Link Up, med gjester som blant annet Morri$ & 5kin&Bone5, samt hans notoriske aktivitet på Soundcloud, har gjort at produsenter som UZ, Mike Q, Martelo og Baauer alle følger med på hva han gjør.

Med andre ord; LET’S BALL EM UP

Linker: 

http://ballemup.biz/

http://soundcloud.com/pelicanfly

http://soundcloud.com/cashmerecat

http://soundcloud.com/slickshoota

http://soundcloud.com/emil_

Billett kjøpes i døra

Kommenter: