Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Ball ‘Em Up pres. Rwina Records Showcase ft. Akkachar & Kramphaft | Blå

Lørdag 15. juni:

Klubb

100,-/KL. 22:30/ID: 20

Rwina Records Showcase m/ Akkachar & Kramphaft

+ Ball Em Up DJs

RWINA RECORDS
Det nederlandske plateselskapet Rwina Records har de siste årene vokst seg til å bli en gigant innenfor bass music-scenen, med grensesprengende utgivelser fra navn som Eprom, Starkey, Machinedrum, og ikke minst kveldens gjester Krampfhaft og Akkachar.

Akkachar er mannen bak Rwina Records, og ga tidligere i år ut en EP i samarbeid med Taz Buckfaster. Krampfhaft ga ut sin Makin' Magic EP i 2011 på Rwina, som av mange betegnes som en moderne klassiker. Tittellåta fra EP'n var så imponerende at Gilles Peterson valgte å ta den med på hans samler Brownswood Electric Vol.3. I november 2012 ga han ut oppfølger EP'n "First Treshold". Han kommer også rett fra årets Red Bull Music Academy, og har garantert en rekke nye tracks å teste ut.

Det er derfor med stor glede Ball 'Em Up presenterer Rwina Records på Blå, for det som kommer til å bli en basstung kveld!

BALL 'EM UP
Ball ‘Em Up er det nye konseptet til Slick Shoota [Mad Decent] og DJ Skawr, som tidligere har gjort stor suksess med klubbkonseptet Raw Juice i Trondheim, hvor de vant Natt&Dags pris for årets beste klubb 2011.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: