Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
BLÅ | 26.SEPT | SHINING FREMFØRER ‘ONE ONE ONE’ | Blå

Fredag 26. september:

TO DAGER MED SHINING PÅ BLÅ!

CC:250+avg/KL. 20:00/ID: 20

Shining fremfører 'One One One'

SUPPORT: DEATHCRUSH

I september kan du se to helt unike konserter med Shining på Blå i Oslo!

 

Torsdag 25. september er de tilbake på scenen der spilte noen av sine aller første konserter, den gang som et akustisk jazzband milevis fra der bandet musikalsk befinner seg nå. Denne kvelden skal de fremføre deres internasjonale Gjennombruddsplate ”Blackjazz” i sin helhet, for første gang i historien.

Fredag 26. september vil de spille fjorårets hitparade ”One One One” fra start til slutt, samt fremføre et knippe helt nye låter som aldri før er blitt fremført live.

Dette er en unik sjanse til å se to helt spesielle konserter med Shining i en særdeles intim setting. Det er få billetter, så kjøp dem mens du kan! Billettene koster 250,- + bill.avg per kveld. Om man er tidlig ute så kan man sikre seg et spesialtilbud med pass til begge kveldene for 400,- + bill.avg. Disse billettene har begrenset opplag, så her det førstemann til mølla.

Shining fikk sitt store internasjonale gjennombrudd med albumet ”Blackjazz” i 2010. Allerede før plata var offisielt sluppet kom det lovord fra ledende magasiner og blogger i alle musikalske leire. Allmusic.com skrev ”This is one of the most assaultive, addictive albums around” og ga plata intet ringere enn 5 av 5 stjerner (noe som senere viste seg å være ulovlig å gi til plater før de var blitt 5 år gamle!). The New York Times skrev at Shining var “a study in coordinated whiplash”. Fra den yngre amerikanske garden kom Alternative Press med sitatet “Blackjazz is fierce and unrelenting, a slavering beast of an album”, mens jazzverden og Allaboutjazz.com kontret med “Blackjazz is nothing short of a progressive metal masterpiece”. Med yatzee i seksere fra norske avisere, ble Blackjazz en døråpner for jazzmetallbandet fra Oslo, og en milepæl i deres historie.

Albumet ”One One One” kom ut i april 2013, og satt startskuddet for et triumfår med enorme anmeldelser, singel listet på P3, Statoil-stipend, og omfattende turnéring i hele verden. De rosende anmeldelsene fortsatte fra alle kanter av musikkverden. Terrorizer skrev ”One One One has raised all bars”, og med kommentaren ”a work of brilliance by an exciting band at the top of its game” satt Popmatters standarden for de internasjonale anmeldelsene for Shining nyeste album. Plata gikk heller ikke upåaktet hen i hjemlandet, med både 5-ere og 6-ere fra alle de store norske avisene.

ANMELDELSER AV ONE ONE ONE:

6/6 — Gaffa«Svartjazz til ørene blør.»

6/6 — Fædrelandsvennen «Kraftbomber fylt med galskap»

5/6 — Aftenposten «Hardt, hardt, hardt»

5/6 — Dagbladet «Fengende galskap.»

5/6 — VG «One One One» er råbra, og vel verdt ventetiden siden gjennombruddsalbumet «Blackjazz».

Etter både headlinerturné i september 2013 og nylig en supportturné med Dillinger Escape Plan i USA, har bandet lenge ønsket å gjøre noe spesielt og unikt i hjembyen Oslo. Bandet har flere ganger spilt for fulle hus på Rockefeller og utsolgt på Parkteatret, men ønsker nå heller å fylle to kvelder på intime Blå, der de startet sin karriere for over ti år siden.

 

DEATHCRUSH
Norges mest interessant band akkurat nå. De er som huskatter å regne på Blå hvor de har holdt hus i åresvis. Noiserockekspertene har hamret seg gjennom festival-Norge i et par år nå og nyter større og større suksess i utlandet. Aldri et band du har lyst til å gå glipp av.

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: