Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
BLÅ | FREDAG 8. AUG | ØYANATT: SHLOHMO (US) + PURPLE (PT) + CHRISTINE (P3) | Blå

Fredag 8. august:

ØYAFESTIVALEN 2014 | ØYANATT:

CC:130/160/KL. 22:00/ID: 20

Shlohmo (US) + Purple (PT) + Christine (P3)

Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå.

SHLOHMO (US) | 01:00
Henry Laufer, bedre kjent som 22 år gamle Shlohmo, kommer fra Los Angeles. Han står bak kollektivet og plateselskapet Wedidit, som også huser blant andre RL Grime, Ryan Hemsworth, Groundislava og Purple. Shlohmo har ved siden av sine egne utgivelser samarbeidet med How to Dress Well, Banks og Jeremih. Sistnevnte, som etter han hørte wonderkiden sin remiks av Fuck U All the Time, kontaktet Shlohmo for å jobbe i studio sammen. Noe som ledet til EPen No More. Pitchfork, BBC Radio 1, New York Times, Resident Advisor og resten av relevant musikkpresse har trykket Shlohmo til sitt bryst for lengst og unggutten stod nylig også på scenen under Coachella festivalen i USA.

 

PURPLE (PT) | 00:00
London-baserte Purple, opprinnelig fra Lisboa i Portugal, ble for alvor kjent gjennom sin debut EP Salvation på Shlohmo sitt plateselskap WeDidIt. EPen ble omtalt som ”Three Six Mafia for art school weirdos in 2021″. Den mystiske produsenten og sangeren blander elektronisk klubbmusikk med R&B og left-field hip hop. Hans livesett består av en skokk av synther, trommemaskiner og hans egen vokal som tar med lytteren til en mørk, våt og tåkefylt bakgate en gang på 90-tallet.

 

CHRISTINE | 23:00
Christine Dancke er DJ, programleder på P3 og en av Norges største radiostjerner. I tillegg har hun et lørdagsshow som tar klubbmusikk i alle former på alvor, og har spilt alle avskygninger av klubbmusikk på alle steder du kan tenke deg å finne det i Norge. Stikkord: bass. Få kan lage stemning slik Christine kan, noe vi vet godt her på Blå hvor hun sammen med Silje utgjør Hoetell som har vært fast klubbkonsept her i over 3 år.

Billett legges ut snart

Kommenter: