Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
BLÅ | ØYANATT 2014 | SUNKISSED: REPTILE YOUTH +++ | Blå

Lørdag 9. august:

ØYAFESTIVALEN 2014 | ØYANATT:

CC:130/160/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed: Reptile Youth (DK/Live)

& RESIDENT DJ's:

G-HA & OLANSKII + VINNY VILLBASS + RONNY RABALDER & ASBJØRN E + RASMUSSEN  + NICO COLTSFOOT + HENRI LE COQ & LE CAPITAN + GAUTE HAAVERSEN

REPTILE YOUTH live
Dansk disko-post-punk, sier du? Sten Ove Toft-sertifiserte Reptile Youth leverer punkete dansfest i gata til The Rapture, Radio 4 og Gang of Four. Mads Damsgaard Kristiansen og Esben Valløen slapp i vinter andrealbumet Rivers That Run For A Sea That Is Gone til stor jubel. Og tett på kom singlen JJ med selveste Trentemøller på remiksen. Gutta har rykte på seg for å levere energiske konserter som tryller Brooklyn fram på scenen og pandemonium i salen. Gode doser funk møter et rett opp og ned-punk og lager et salig driv. Vi kjenner ekko fra Sunkisseds ungdom, den gangen LCD Soundsystem, !!! og Spektrum regjerte sjappa, men uten at det daterer Repitle Youth. For først og fremst blir dette et passende fyrverkeri på Øyafestivalens siste kveld.

VINNY VILLBASS
Håkon Vinnogg, kjent som Vinny Villbass, er en mann med vind i seilende. Hver tirsdag har han podcast- showet Oslo Club Cast på Turkish Delight. Håkon har spilt gitar i diskJokke band og vært en sterk bidragsyter i Sunkissed i en mannsalder. Når han ikke henger i leiligheten i Berlin er han med på flere prosjekter, deriblant Pantha du Prince & The Bell Laborarory, som burde vært kjent for Øyas publikum. Men mest av alt er det platesnurring Vinny er kjent for. Villbassen spiller en fin mix mellom skranglehouse og fin fin techno. Vinny liker egentlig ikke å definere noen sjanger han spiller, men at han spiller opp til dans, det kan vi love dere. Er vi heldige stiller han opp i hatt, Vinny med hatt i bassen.

HENRI LE COQ & LE CAPITAN
Brødrene Holck er HMS-ansvarlige på Sunkissed. De er ofte å treffe bak spakene på Sunkissed og andre plasser i Oslo hvor dansemusikk spilles. Henrik og Jørgen er to skikkelige gledesspredere og når de tar frem sine skiver og minnepenner kommer det sløy cowboydisco til alle har hendene er i været. Men klarer du å skille hvem som er hvem i DJ-boksen under Øyanatt? Vi kaller det Øya-quiz, når brødrene Holck setter i gang. Strekk og tøy, disse gutta leverer.

RONNY RABALDER & ASBJØRN E & A:G
Ronny er en gammel ringrev og han spilte techno lenge før GSM-nettet kom til hans hjemby, Ålesund. Ronny er alltid stødig og sparer på godsakene. Han kan være litt gjerrig på dansen, men blir mer varm i beina etter hvert. Han har en høy kunnskap om sin musikksjanger og alltid oppdatert. Se opp for ferske saker når Ronny trer inn i boksen.

Asbjørn er ofte å finne innom Sunkissed, da i godt selskap med Ronny Rabalder. Asbjørn har holdt på lengre enn du skal tru med musikken og begynte tidlig med klubbkvelder. Han drev blant annet de gode gamle Fin Gardin-kveldene på Sika under glansdagene – den gang deep house og Chicago house ble spilt langt ut i Møllergata. I dag leverer Asbjørn stødig og aktuell techno. Asgeir Giskegjerde er siste tilskudd til Sunkissed-stammen. Han er kjent som en halvdel av Uno Mas. Han er også en naturlig del av trekløveret med Ronny og Asbjørn når det skal dras i gang techno med fot og funk.

RASMUSSEN
Stavangermannen flyttet til Oslo for mange år siden, og litt vinylskiver hadde han med. Men det var på Sunkissed han begynte med technosakene. Han har vært med i Sunkissed-klanen siden 2007. Joachim Rasmussen spiller techno i det minimalske landskapet. På siden produserer han musikk som av en eller annen mystisk grunn ikke er utgitt enda. Vi antar det skyldes tilbakeholdenhet, da låtene holder tritt med undergrunnshelter som Thomas Melchior, Roger Gerresen og Audio Werner.

ØYVIND MORKEN
Ofte omtalt som en “DJenes DJ”, noe som det ligger en del sannhet i, men du trenger ikke kunne halve Discogs utenat for å danse til et sett av denne mannen. Øyvind har en særegen evne til å spille alt fra A til Å av hva sjangere måtte angå, samt gå opp og ned i tempo uten å miste kontakt med dansegulvet. Hans ukentlige “Untzdag” på Jaeger har blitt en institusjon i Oslo, hvor Morken og makker Gaute Haaversen lærer mannen i gata å sette pris på sanger han aldri har hørt før. Det trengs.

GAUTE HAAVERSEN
Oslo Live Gaute, han andre Gaute, Herr Haaversen, Gaute på skjæret, Westhassel, mannen har mange navn. Vi kaller han bare Gaute. Dette er en fyr som snurrer DJ-sett innimellom slaga. Gaute er helt klart den mannen med flest timer i telefonen pr. uke i Sunkissed-klanen. Ikke rart siden han også fungerer som bookingansvarlig på Jaeger borti gata. Sammen med Øyvind Morken kjører Gaute den faste klubben “Untzdag” på Jaeger og leverer i fra seg et stort spenn med musikk når han snurrer skiver. House og disco som oftest, men se opp for andre go’biter. Alltid blid og positiv.

COLTSFOOT
Nico Coltsfoot er yngste mann på laget, men har allerede rukket å snurre i 13 år. Travel som alltid, men sier ikke nei takk til houseformidling mellom slaga. Nerding på detaljnivå er typisk denne karen. Alltid oppdatert på hva som skjer, og han ruver på musikkfronten i Frankfurt og hvem som danset på legendariske Paradise Garage. Gamle historier om hva, hvor og når den og den DJen spilte, dukker stadig opp når Nico har historietime på torsdager sammen med makker DJ Nuhhh på Jaeger. Våren er på vei og hestehovene gror frem, men når mørket faller og det danses i front, da lyder det TanzNacht ifra Coltsfoot.

Billett legges ut snart

Kommenter: