Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
BLÅ | Tirsdag 7.august | Klubbdagen under Øyafestivalen 2012 | Blå

Tirsdag 7. august:

6 band hele kvelden!

150 uten / Gratis med pass/KL. 20:00/ID: 20

Klubbdagen under Øyafestivalen 2012:

Ost & Kjex // The Skull Defekts (S) // Vågsbygd Handy // PUMA // Sunswitch // Bendik Baksaas

00:00 Ost&Kjex
23:15 The Skull Defekts (S)
22:30 Vågsbygd Handy
21:45 PUMA
21:00 Bendik Baksaas
20:15 Sunswitch

OST & KJEX
Ost & Kjex har holdt på i over ti år. Det startet med sampling med ost og kjeks - nå er det ikke det lenger. Nå er det noe av den beste housediskoen du kan finne. Deres siste album Cajun Lunch gitt ut på plateselskapet ??? fra 2010 er fortsatt helt uimotståelig. Ost&Kjex har arbeidet med Nils Bech sitt kommende album den siste tiden og det er noe nytt pågang.

THE SKULL DEFEKTS
Siden oppstarten i 2005 har The Skull Defekts har den svenske kvartetten rafinert sitt lydbilde bestående av klassisk rock kombindert med medlemmenes fasinasjon for sirkulær komposisjon, droner, 60-talls minimalisme, indisk raga og tribal. Salig mix kan man godt si, men denne potpurrien er noe av det beste vi har hørt. Trolig skandinavias best bevarte hemmelighet.

VÅGSBYGD HANDY
Mens resten av Hip Hop-Norge følger ordrene til en imaginær rektor som forteller dem hva som er godt og dårlig og rett og galt, har Vaagsbygd Handy opprettet sitt eget univers, hvor de selv setter betingelsene. Glem de 4 elementene, glem gangster kontra conscious, Vaagsbygd Handy er Next Level rap business. Bevæpnet med et diabolsk ordforråd og selvutslettende ærlighet tar Tor Even Terror 10 000 og Ninja_Pete lytteren med på en sinnsvak odyssé gjennom tid og rom. Fra baksiden av Jupiter til Vågsbygd Senter, med pitstop i Hades.

PUMA
PUMA er det trehodete jazztrollet som røsker til der det trengs mest. Øystein Moen (tangenter), Gard Nilssen (trommer) og lykketrollet Stian Westerhus (gitar) er trolig en av de mest eksplosive bandene vi kjenner til og denne kvelden kan umulig bli annerledes. Obligatorisk resept på frijazz - NÅ!

SUNSWITCH
Sunswitch er Kristoffer Lo, Trond Frønes og Tomas Järmyr. Sammen har de skapt et trehodet monster det er umulig å ikke la seg imponere av. For å si det med en gang: Sunswitch vil aldri bli allemannseie, men de fortjener ryktet som et av Norges mest kompromissløse, seigeste, høyeste og hardeste band.
Inspirert av lyden fra Sunn O)), Sleep, Earth og Noxagt blåser Sunswitch deg over bord med sin dype dommedagsestetikk. Med en total mangel på respekt for konvensjoner kjører de over deg med mørk støy som skremmer, overvelder og omfavner.  

BENDIK BAKSAAS BAND
Etter å ha levd som bandmusiker i Proviant Audio startet Baksaas i 2011 å fremføre sin egen musikk med liveband. Musikken er inspirert av hiphop og disko, med røtter både i det organiske søttitallet og moderne elektronisk musikk. Med forbilder som J Dilla, John Coltrane, Michael Jackson og Patrice Rushen, er musikken eklektisk. Den gjennomgående faktoren er en kompromissløs svart groove.

Bendik Baksaas Band har allerede blitt favorisert av NRK Urørt, noe som har ført til hyppige radiospillinger på NRK P3. Bandet gir ut sin 5 låters-debut EP 22. juni 2012.

I løpet av kort tid har bandet rukket å spille på scener som John Dee, Brukbar, Turkish Delight, Folken, Total og Soria Moria. I april 2012 gjorde bandet en konsert på Blå sammen med Krts (US) fra hiphophovedstaden Brooklyn.

Billett legges ut snart

Kommenter: