Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
BLÅ | TORSDAG 7. AUG | ØYANATT 2014: SUNKISSED | Blå

Torsdag 7. august:

ØYAFESTIVALEN 2014 | ØYANATT:

CC:130/160/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed: Octave One [(Detroit/LIVE] + Levon Vincent [NYC] + g-Ha & Olanskii

Ute fra 17:00: Robin C & JD + Sunkissed Allstars

OCTAVE ONE live
Brødrene Lenny og Lawrence Burden har vært i sentrum av Detroit-technoen nesten siden dag én. Allerede i 1990 satte de seg på kartet med låta I Believe. Siden den gang har de to disket opp tidløs analog techno og drevet et av motorbyens mest toneangivende etiketter. 430 West Records har sammen med Planet E og Underground Resistance vært med på å definere en hel generasjon med Detroit-techno. Live er Octave One et hundre prosent analogt monster. De to er kjent for ikke å legge så mye i mellom når de drar i gang synther, duppeditter og trommemaskiner. Ikke minst er de to musikere som er til stede både i musikken og på scenen.

LEVON VINCENT
Levon Vincent leverer steintøff house og techno. Amerikaneren, som nå passende nok er bosatt Berlin, kom tidlig ut i front i den siste bølgen houseartister fra New York. Skjønt Levon har vært med lenge før Rudolph Guilani fant på at det var samfunnsfientlig å danse. I et postindustrielt grenseland mellom house og techno er dette musikk som får gode dansegulv i Tigerstaden til å gå av hengslene. Bananas var det også sist Levon spillte fletta av kjelleren på Jaeger. Dette er en DJ som treffer Sunkissed midt i hjerterota og vi føler allerede nå at det brygger opp til noe spesielt.

G-HA & OLANSKII
Geir og Ola er Sunkissed-generalene og de har styrt skuta støtt i all slags vær. Det sies at Geir har bidratt til å slite ut flere dansesko enn noen annen DJ i byen, eller landet for øvrig. Geir har levert varene i over 20 år og det står det stor respekt av – ingen kjenner Oslos dansegulv bedre enn denne herremannen.

Olanskii flyttet tidlig til London og det var der han fant musikken som han i dag misjonerer ut på dansegulvet og Sunkissed er hans hjertebarn. Fra dag én har Ola booket alt som er å booke i fra den store verden til Sunkissed og lille Oslo. Sammen med g-Ha har han spilt på klubber som Fabric i London, Panorama Bar i Berlin og Robert Johnson i Frankfurt.

Billett legges ut snart

Kommenter: