Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Contagious m/Audun Vinger & Luke Jaywalker | Blå

Lørdag 25. mai:

Klubb

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Contagious

Audun Vinger & Luke Jaywalker

Soul for alle penga. Det lengstlevende klubbkonseptet på Blå står Audun Vinger for. Lørdagene han spiller på Blå er viet sofistikert soul og disco, selvfølgelig fra vinyl hovedsaklig utgitt på 70- og 80-tallet, men med en og annen moderne gullklump. ?

Årets første utgave av Contagious! På tide med litt soul togetherness igjen. Contagious er det lengstlevende klubbkonseptet på BLÅ. Da det ble startet i 2001 brukte man faktisk fortsatt begrep som klubbkonsept. Men hva gjør vel det: Contagious er BLÅ sin feiring av soulmusikk i dens mange former, og soul går som kjent aldri helt av moten. Audun Vinger er som vanlig kveldens vert, og bærer med seg et vinylberg av modern soul, discofunk og boogie -- kall det hva du vil. En og annen housediva vet også å stikke seg elegant ned i baggene hans. Denne lørdagen får kulturpampen kyndig og sårt tiltrengt hjelp til rattingen av jurist og DJ Ketil Ramberg (Jaywalkers).

Billett kjøpes i døra

Kommenter: