Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Det Gode Selskab | Blå

Fredag 29. mars:

Klubb

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Det Gode Selskab

Solaris, Tod Louie, Alex Jangle & Ashvalley

Spenn på deg skia, hold på lua og få på no god smøring! Langfredag er det nemlig duket for Det Gode Selskab i Oslo's finstue, nærmere bestemt på Blå.

Solaris og Tod Louie trakk i fjor gud å hverman til Fugazi, Bollywood Dancing, Dattera til Hagen og taket på Grims Grenka og smeller i gang sesongen med velkjent stil i nye lokaler. Med seg på laget har de Alex Jangle (kjent fra "The Villa", "Amenta" og "Circa Loka") og nykommer, rett fra London; Ashvalley. Vi kan berolige de av dere som foretrekker å holde dere i byen fremfor afterski-extravaganza på Hemsedal i påsken: helgens desidert feteste happening skjer midt i Oslo og vi lover hedonistisk påskestemning til sola står opp! Her blir det god glid fra start til slutt.

Obligatorisk presentasjon av lineup:

Solaris:

Solaris har snurret plater og produsert i over 10 år og har gitt ut musikk på respektable plateselskap som "Dumb Unit" og "Kompakt". Hans sømløse evne til å plukke frem låter fra en katalog som strekker seg lengre tilbake enn da Bjørn Dæhlie sist tok gull på femmila har høstet han faste gigs i Oslo i tillegg til residencies i London på klubber som The End og Cable. Solaris er dessuten kjent for å spille musikk med så mye entusiasme at han ofte ikke gir seg før de aller siste har dratt fra afterparty og har en helt egen evne på å få folk til å bli igjen på gulvet til lenge etter de egentlig burde dratt hjem.

Tod Louie:

Kjent fra utallige klubbkvelder i Oslo og Trondheim har Tod Louie banet seg frem med et musikkbibliotek dypere enn Mjøsa. Med en salig blanding av sjangre (vi snakker alt fra psykedelisk disco til melodisk house) har Todder'n blitt kjent for å skape magiske øyeblikk på dansegulvet. Melodisk vakkert og urovekkende funky serverer Tod Louie musikk det er umulig å ikke bevege seg til (med mindre du heller vil danse til afterskirock og pop-hits).

Alex Jangle:

Jangle har snurret techy housegrooves siden før du gikk på ungdomsskolen og har bygget seg opp et rykte som en av byens fremste partyfiksere under konseptene "Amenta" og "Circa Loka". Han er en langvarig favoritt på The Villa og har som produsent gitt ut låter på Scheiber og Troll Records. Forvent deg dype grooves og supertighte grooves.

Ashvalley:

Ungutt og nykommer Ashvalley kommer strake veien fra London etter en bachelorgrad i Techno. Han har tidligere spilt rundt i London på blandt annet Brixton og Kingston. Han har kommet tilbake til byen med en stil som ligger mellom classic-house, garage og deep house uten å være altfor prentesiøs om saken. Med et drøss gode vibes kan vi love urovekkende moro på dansegulvet!

I tillegg blir det hete visuals fra "VJ Romvaesen" og generell godstemning, påskekos og masse kjente fjes!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: