Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Diskorama Records Labelnight | Blå

Torsdag 10. januar:

Klubb

GRATIS!/KL. 23:00/ID: 20

Diskorama

Labelnight

Gutta fra Diskorama Records starter med månedlig klubb på Blå i 2013. Stubø, Kimichi, Baksaas & Busch inviterer deg med inn i sitt univers for å oppdage ny musikk og møte folk som er verdt å diskutere musikk med. Fritidsklubb for heads.

Diskorama Records har allerede startet å utgi både offisielle album, eksklusive mixtapes og ikke minst sitt eget månedlige radioshow på podcast. Men enten det gjelder podcast eller plate: Soundet er gjenkjennelig og friskt – musikalsk basert i Disko og alternativ Hiphop, med forgreninger inn i jazz og elektronika.

Planene for 2013 er mange. Gjennom månedlig klubb og månedlig podcast vil Diskoramalytterne bli presentert for det nyeste som skjer i den norske og internasjonale scenen for beatorientert musikk.

En kommentar:

  1. 1.

    Spirit | Klubbkveld på Blå med Diskorama:

    6. January 2013, kl. 19:43

    [...] Førstkommende torsdag, 10. januar, starter gutta månedlig klubb på Blå, der publikum får bli med og oppdage ny musikk. Sjekk ut eventet her. [...]

Kommenter: