Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Dread D (T. Williams) vs Eli Bamboozle (Soul Clap) + (((Kids Love Bass))) | Blå

Fredag 13. september:

Klubb

150,-/KL. 22:30/ID: 20

Dread D (T. Williams) vs Eli Bamboozle (Soul Clap)

+ (((Kids Love Bass)))

For å markere starten på KLBs andre halvår hos BLÅ, har vi fått til en ytterst spesiell booking vi er utrolig stolte av å kunne presentere. Ikke bare har en av våre favoritt UK-house produsenter valgt å ta turen, men han har i tillegg med seg ene halvpart fra en av de mest interessante house/disco-duoene som herjer på planeten akkuratt nå.

Fredag den 13. blir alt annet en ulykkelig da vi har gleden av å få servert et ekslusivt b2b-sett fra T. Williams og Eli Bamboozle fra Soul Clap. Konseptet går ut å trekke paraleller mellom guttas bakgrunn i musikk fra fortid til nåtid, ved å starte et sted i disco og urban-landskapet, for å så ende opp i en uptempo affære av house og garage. Ut fra herrenes repertoar å dømme kan vi med sikkerhet si at dette blir en unik og ytterst dansevennlig opplevelse. Vi føler oss beæret.

Dread D (T. Williams) 

Mannen som startet som grime-produsent under navnet Dread D for snart ti år siden, har imponert som bare pokker under sitt noe nyere alias T. Williams. Tesfa som han egentlig heter, spilte fletta av Slottsfjell-klubben Kastellnatt tidligere i sommer, og vi er mer enn klare for å høre han på nytt kun snaue måneder senere. Det er lett å skjønne hvorfor mannen er en av de mest omtalte navnene i den nærmest latterlig talentfulle DJ-scenen i London. Hans særegne blanding av dubstep, UK funky og house har det med å fange folks oppmerksomhet på dansegulvet, noe hans diskografi er et soleklart bevis på. Låter som "Heartbeat", "Getting Mine", "Dreaming" og hans fantastiske remix av Disclosure-hitten "Latch", er alle vel verdt en lytt hvis ikke du kjenner til mannen fra før. Hans kommende singel "Mobb" høster for tiden strålende kritikker over hele verdensveven, et sikkert tegn på at det er enda mer å glede seg til fra T. Williams i årene kom kommer.

Eli Bamboozle (Soul Clap)

Få har har høstet like mye suksess på så kort tid som Boston-duoen Soul Clap. De gikk fra å ha et par bootleggs liggende på nettet til å bli en av de mest etterspurte actsene innen den moderne house og disco-scenen, og dét kun i løpet av noen få år. Gutta startet som ivrige platesamlere, og fikk tidlig mentoring fra lokale legender som Caril Mitro og DJ Kon, som lærte de hvordan disco og house skulle håndteres samt ga de grundig innføring i vinylens historie. Dette er en arv de aldri har lagt fra seg, og fokuset på å holde vinylen levende er fortsatt noe av det som står sterkest hos Eli og Charles. Sitatet "house wears many hats" er vel det som kjennetegner deres spillestil best. Soul Claps eklektiske miksing, og evnen til å kunne kunne gå opp og ned i tempo på tvers av sjangere uten at det går utover helheten og dansegulvet, er ferdigheter få er begavet med. Herrene er også kjent for sine egne konsepter, hvor de arrangerer alt fra piknikker til poolparties. Her er tanken enkel; det handler om å dele god musikk med gode venner og å holde et åpent sinn, som Crew Love-kveldene de arrangerer med kompisene Wolf + Lamb er et godt eksempel på. Vi gleder oss til Eli Bamboozle endelig inntar BLÅ og deler litt av all den lidenskapen Soul Clap har for skeiv og dansbar klubbmusikk.

(((Kids Love Bass))) aka DJ Nuhhh, Seth Skizzo og Skankin Earl, varmer opp med deilige elektroniske godbiter før Eli og Tesfa begir seg ut på sin 3 timer lange musikalske reise. Vi anbefaler folk å komme tidlig så de får med seg hele settet deres. Bookinger som dette er en sjanse som sjeldent byr seg, vi håper at folk som vil oppleve en klubbkveld litt utenom det vanlige velger å ta turen for å dele denne begivenheten med oss. Kjærleik!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: