Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Duke Dumont (UK) + Patski Love | Blå

Fredag 19. april:

Klubb

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Duke Dumont (UK)

Supp: Patski Love

Det siste året har britiske Duke Dumont gått fra å være en "producer’s producer" til globalt gjennombrudd. Hør hvorfor på Blå fredag 19. april når han inntar scenen sammen med Oslos egen Patski Love!

Den London-basserte DJen og produsenten Duke Dumont kom opp under vingene til ikke helt ukjente Switch som er sånn passe kjent fra Major Lazer sammen med Diplo, plateselskapet sitt Dubsided og ikke minst produksjoner for store stjerner fra Beyonce til M.I.A. Ved siden av remikser for Missy Elliot, Bats For Lashes, Idiotproof, Lilly Allen, Skunk Anansie, EPMD, LA Riots og Gucci Mane har Duke også gitt ut en rekke egne utgivelser på selskaper som Turbo Recordings, Ed Banger og nevnte Dubsided mellom 2006 og merkeåret hans 2012. I 2011 flyttet Duke nemlig fra storbyen til landlige Hertfordshire for å konsentrere 100% på produksjon. Noe som ikke skulle vise seg å være noe dumt valg.

Gjennom de to EPene "For Club Play Vol. 1 & 2" på Tiga sitt plateselskap Turbo Recordings i 2012 eksploderte det bokstavlig talt for Herr Dumont som frem til nå hadde vært mer eller mindre "undergrunn" til tross for at han allerede i 2006 vant Diesel: U-Music Award for Best Unsigned Producer, og i 2010 stod bak den annerkjente samleren "FabricLive.51" hvor han har også jevnlig også har DJet de siste 6-7 årene. Hans unike blanding av House og UK Bass i sine nye låter traff spikeren på hodet, først på "Street Walker" og senere "The Giver", og vips var Duke Dumont blant nøkkellåtene i sett til folk som Annie Mac, Erol Alkan, Diplo, Martyn, Simian Mobile Disco og Jamie Jones, deretter ble han å høre dag og natt på BBC Radio 1 og til og med i miksene til Tiesto og Avicci(!). Få andre låter enn "The Giver" skal være spilt i 3 rom samtidig på den nevnte London-klubben Fabric.

2013 skulle bare vise seg å bli enda bedre! Remikser for AlunaGeorge og Santigold, for ikke å snakke om den nye singelen "Need U (100%)" som gjestes av det 17 år gamle stjerneskuddet A*M*E* på vokal. Tidlig 90-talls House-feeling med 2013 lydbilde hadde helt sikkert gjort Inner City sjalu på denne låta om året var 1988. Låta er skrevet sammen med en annen ung sensasjon, nemlig MNEK som var å høre på Rudimental sin "Spoons". "Need U (100%)" kom ut på hans eget plateselskap Blasé Boys Club og snart kommer remiksene fra Skream og Waze & Odyssey som kommer blåse hodet av enda flere klubbere. Pete Tong på BBC Radio 1 hadde og så nylig Duke Dumont som en av sine Future Stars Of 2013, og han fikk i den anledning bidra i den gjeve miksserien Essential Mix for kort tid siden!

Duke Dumont på nett:
http://dukedumont.com/
https://soundcloud.com/dukedumont
https://www.facebook.com/DukeDumont
http://www.residentadvisor.net/dj/dukedumont

Mer om Patski Love:
https://soundcloud.com/clubjuicy/sets/patski-love-live
www.facebook.com/patskilove
http://instagram.com/patskilove
www.twitter.com/patskilove

Kommenter: