Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
FEST #2: Roses Gabor LIVE (UK) + S-Type (UK) + Mmm (NO) + BALL ‘EM UP DJs | Blå

Fredag 1. mars:

Klubb & Konsert

150,-/KL. 21:00/ID: 20

Roses Gabor Live (UK), S-Type (LuckyMe), Mmm (NO)

Ball 'Em Up DJs

Da er det klart for FEST igjen. Vi har nemlig lagt våre skjerver sammen med folka på Spoontrain og har sammen med dem satt opp...

.... en serie kvelder hvor vi sammen presenterer kommer i 2013 til å invitere til en serie kvelder med fokus på ny, fet klubbmusikk. I januar leverte Karma Kid et fantastisk DJ-sett, 1. mars blir det dobbelkonsert + skotsk stjerneskudd - nesten en liten festivalFEST! 

ROSES GABOR (UK)
*******************
Roses Gabor er en mangfoldig sanger som allerede har samarbeidet med artister som SBTRKT og Gorillaz. I november gav hun ut singelen ”Stars” på Toddla T’s Girls Music Label, "Night Sky" er nydelig, og den talentfulle jenta har masse på gang for 2013. Frøken Gabor lager deilig, energisk R&B, og leverer sittn liveklubbshow på Blå.

Sjekk ut singelen hennes ”Stars” her: http://youtu.be/d5mNrUEKil4

S-TYPE (UK)
************
S-Type, aka Bobby Perman er 25 år og kommer fra Edinburgh. Fyren er et av de heteste nye navnene på det britiske labelet LuckyMe, sammen med andre flinkiser som Hudson Mohawke, Jacques Green, Rustie, Machinedrum +++ Låta ”Billboard” fra hans EP med samme navn er en av de beste fra 2012 (hilsen Pitchfork).

https://soundcloud.com/s-type
https://www.facebook.com/stypebeats
https://twitter.com/S_Type

Mmm (NO)
***********
Mmm består av Ida og Johanne, to jenter som høsten 2010 kjøpte noen synther, en macbook, sampler og vokalboks og satte i gang på oppdagelsesferd. Dette har resultert i en rekke låter og utrykket har blitt en form for kjølig og melodiøs popmusikk. Jentene har spilt flere konserter bla. Camp Indie på Rockerfeller, Musikkens dag, by:Larm 2012 og Norwegian Wave Night i Berlin. Med den mye spilte og veldig fine singelen ’Dark Motion’ er jentene nå klare for full konsert på Blå.

http://www.myspace.com/mmmhits
http://www.nrk.no/urort/Artist/mmm/default.aspx

Ball’Em Up (NO)
****************
Ball ‘Em Up er det flunkende nye konseptet til Slick Shoota og DJ Skawr, som tidligere har gjort stor suksess med klubbkonseptet Raw Juice i Trondheim, hvor de vant Natt&Dags pris for årets beste klubb 2011.

http://ballemup.biz/
http://soundcloud.com/slickshoota
http://soundcloud.com/emil_

Billett kjøpes i døra

Kommenter: