Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Fette Najs: General Levy (UK), Irie Ites (F)/Trevor Sax(UK) & Raggablader | Blå

Torsdag 20. desember:

Klubb & Konsert

150,-/KL. 23:00/ID: 20

Fette Najs: General Levy (UK), Irie Ites (F)/Trevor Sax(UK) & Raggablader

Raggabalder Riddim Rebels er Joddski og Jan Steigen sitt dancehall soundsystem, og blandt Norges virkelige pionerer i sjangeren.

Torsdag 20.12 får Raggabalder storfint besøk på Blå . Den britiske dancehall/ragga/jungle-artisten General Levy er en skikkelig veteran i sjangeren, og like kjent blandt reggae, dancehall og drum`n`bass-fans. Kanskje mest kjent for almuen gjennom crossover-hiten "Incredible" aka Ali G sin "Booyaka"-låt, men for fans kjent som en av de største performerne og legendene i britisk dancehall, reggae og jungle, siden gjennombruddet på tidlig 90-tall.

Til å backe seg opp har han franske Irie Ites, et soundsystem og reggaelabel fra Le Mans, som har en rekke tungt profilerte utgivelser og samarbeid bak seg. Blant annet har de turnert med Perfect og Lutan Fyah og produsert låter med Sizzla, John Holt og Beres Hammond. De kjører også smakebiter på soundsystemet deres sammen Trevor Sax fra mildt sagt legendariske Saxon Sound i London.

Med Raggabalder på lasset er det duket for en helkveld av dimensjoner: årets julebord for fans av reggae og dancehall i hovedstaden og en plass å drikke øl mens jorda går under. Bli med oss og sette et verdig punktum på det mest minnerike året så langt i Raggabalders historie, og samtidig for denne sivilisasjonen som vi kjenner den.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: