Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Full Pupp | Blå

Lørdag 13. april:

Månedlig klubb:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Klubb Full Pupp

Prins Thomas sin faste månedlige klubb

Månedlige har disko dj og produsenten Prins Thomas klubb på BLÅ. Han har med gjester fra labelen Full Pupp og fra utlandet.

Takk til alle som kom i mars, takk for en topp-topp kveld! Med en liten fare for å gjenta oss selv, det er godt å se at det gror. Morsomt å se så mange blide folk, henging og skravling i baren, og fullt trøkk på gulvet.

Full Pupp har etter sju år blitt en passe blid og grei unge, som samtidig veit å dra deg i kjolen og sparke deg der du vet.

I april kommer vår alles Prins Thomas med sin egen versjon, og sitt eget blikk, på det som rører seg av herlig og tøff musikk. Forvent det uventede, skrudd sammen så sikkert og stilig at du bare må. Sammen med Thomas kommer Magnus "Big Red" International. Han skal gjøre et livesett, og det blir premiere på flere nye låter.Og, Magnus har en plan om å lirke deg ut på gulvet. Husk; the hips don`t lie. Magnus International spiller kosmisk house, techno & beyond.

Det kommer til å bli full fest i dumpa, velkommen til Full Pupp!

http://www.facebook.com/Internasjonal/
http://www.facebook.com/pages/Prins-Thomas/66565233112?fref=ts
http://www.backroom-entertainment.com/

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Kommenter: