Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
29.juli | Full Pupp | Blå

Lørdag 29. juni:

UTE FRA 16:00 | INNE FRA 22:30

CC:100/KL. 22:30/ID: 20

Full Pupp: Roland Things (Australia - live!)

DJS: PRINS THOMAS + BLACKBELT ANDERSEN

Roland Tings, mmmm. Vi får storfint besøk i dumpa, Roland Tings fra Melbourne, Australia!

Roland Tings har lenge hatt en forkjærlighet for analoge lyder, fra Chicago housens puls til Europeiske synthpionerers kalde tangenter. Tings har et mål om å forene forfedrenes visjoner, med fokus på gølvet. Dette har han lykkes særdeles godt med, fjorårets debut EP på smått fantastiske 100% Silk er et håndfast bevis. I år er han aktuell med 12" på Modulars Club Mod, med remikser av Maxmillion Dunbar & Jeremy Greenspan, etterfulgt av en dobbel 12" på Prins Thomas` Internasjonal.

En knakandes god dj, er noe vi med letthet kan si om mannen som kaller seg Prins Thomas. Han spiller temmelig eksklusivt på Blå, dette er stedet å oppsøke hvis du ønsker å høre den norske dj som har spilt mest utenfor berget det siste tiåret. Han har banet vei for Todd Terje og resten, Thomas rocker gulvet som svært få andre. Nuff said.

Til å åpne ballet stiller den eminente dj, produsent, og levemann, Blackbelt Andersen. Sammen med Magnus International og Espen Haa utgjør han resident-troikaen og Full Pupp-limet. Blackbelt Andersen er leverandør av kvalitetsmusikk, du er i trygge hender.

Billett kjøpes i døra

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Kommenter: