Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Full Pupp: Prins Thomas & Magnus International | Blå

Lørdag 8. desember:

Klubb

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Full Pupp

Prins Thomas & Magnus International

Månedlige har disko dj og produsenten Prins Thomas klubb på BLÅ. Han har med gjester fra labelen Full Pupp og fra utlandet.

Full Pupp, desemberversjonen, er rett rundt hjørnet. På Full Pupp-bruket gjør man seg klare til julestria på sin egen måte. Med dryppende disco, festlig house, og what not. Prins Thomas og Magnus International har skumle planer om å gjøre lørdagskvelden til en helt spesiell kveld du absolutt ikke bør gå glipp av. Men det er jo bare en helt herlig fest. Uansett hva vi legger på av adjektiver, vil det ikke bli raketter, ingen ildsprutende drager, og ingen fanfaner(ok, muligens noen fanfaner). Men rett i fletta festmusikk med en haug med svingende mennesker blir det.

 Prins Thomas og Blackbelt Andersen kommer hvert øyeblikk med hver sin rykende ferske 12" på det eminente plateselskapet Full Pupp. De samme herrene er også ute med hvert sitt nye album, kan kjøpes der de selger slikt. Prins Thomas Orkesters Øving EP er også tilgjengelig, og gutta i Prinsens orkester har tatt opp øvinger for fullt, da det skal spilles i Istanbul i januar. Internasjonal musikk gir Thomas ut på etiketten Internasjonal, og to nye 12" er nylig sluppet.

Billett kjøpes i døra

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Kommenter: