Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
15.april | Frank Znort Quartet | Blå

Søndag 15. april:

SØNDAGSSPESIAL SPESIAL!

CC:200 (INK.CD/LP)/KL. 20:00/ID: 20

Frank Znort Quartet - Releaseparty!

NY CD/LP I SALG NÅ

Med to studioalbum og mere enn 400 liveutgivelser(!) bak seg har søndagsinstitusjonen Frank Znort Quartet denne gangen valgt å slå på stortromma og slipper et dobbeltalbum spilt inn i Abbey Road Studio med grammy-vinner Sam Okell bak spakene.

Innspillingen stammer fra  August 2011 da søndagsranglerne inntok de sagnomsuste lokalene i London.

Der fikk "Lady Madonna"-pianoet, teknikere og kantinepersonell kjørt seg av 19 friske og opplagte FZQ'ere i tre samfulle dager. Bandet satt Abbey-rekord for antall kutt innspilt på tid og grå hår i hodet på nevnte Okell som til slutt endte opp bak trommene!

Resultatet foreligger nå i både cd og vinyl-format, begge som dobbeltalbum, og du vil finne egne låter såvel som obskure perler fra fjern og nær.

I tillegg har Christoffer Nielsen bidratt med bilde til coveret og originalen vil bli auksjonert bort til inntekt for FZQ's samarbeidsprosjekt  i Uganda, SuperStarBrassBand;

http://www.superstarbrassband.org

Søndag 15 april blir det slippfest på Blå og for en gangs skyld koster det flesk å høre bandet, til gjengjeld får du med deg skiva hjem og er du heldig vinner du kanskje live'cd'n fra forrige søndag som en ekstra bonus!
http://www.facebook.com/events/212707102163370/

YO PEACE MOFO

Billett kjøpes i døra

Video:

Kommenter: