Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
HEYERDAHL | Blå

Torsdag 21. mars:

Releasekonsert

130+AVG/KL. 21:00/ID: 20

Heyerdahl

Support: Intertwine

Bak navnet Heyerdahl finner man en gjeng med ulik erfaring fra norsk pop og indierock. Medlemmene har band som Beezewax, Hiawata! og Accidents Never Happen på sin musikalske CV, i tillegg til en rekke andre prosjekter. Heyerdahl er nå hovedprosjektet til Kenneth Ishak, Tore Løchstøer Hauge, Mattis With og Magne Mostue.

De har holdt på i det stille siden 2009, men soundet tok virkelig form da de leide Kråkenes Fyr ute i havgapet på Stadt for å spille inn platen vinteren 2011. Etterarbeid ble gjort i Oslo og tilslutt i Paris samme høst. Resultatet kan du høre på bandets debut plate som lanseres 28. Januar 2013. Første singel er allerede ut og spilles jevnlig på både Amazing Radio (UK) og NRK P3.

Heyerdahl live vil bli til sammen 7 musikere på scenen med en sterkt visuelt uttrykk knyttet til soundet. Første konsert bandet gjorde var på Øyafestivalen etterfulgt av en rekke konserter i byer som Bergen , Trondheim, Berlin og London.

Kommenter: