Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Hoetell | Blå

Lørdag 19. oktober:

Klubb

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Hoetell pres.: MONKI (UK)

m/ Silje & Christine

Lørdag 19. Oktober lager Silje & Christine fest på Blå igjen. Med seg har de BBC Radio 1s nye stjerneskudd-DJ, Monki. Hun gjorde nylig råfin figur på Supa i Trondheim som også skrev veldig fint om henne i forkant (se nedenfor).

Hoetell er Silje Larsen Borgan & Christine Dancke som bruker livene sine på god musikk til folket og som prøver så godt de kan å gi deg uforglemmelige fester på Blå hver måned.

Lucy Monkman aka Monki er et DJ-stjerneskudd på de britiske øyene, og har kort fortalt gått veien fra kaffetrakteransvarlig ved undergrunnskanalen Rinse FM til å først ha fast program på nettopp disse FM-bølgene, som etter hvert banet veien til å styre søndagsnatta på selveste BBC Radio 1. Er du ikke helt kjent med omfanget av disse institusjonene, så har vel Rinse FM egentlig vært, ved siden av artistene selv, premissleverandør #1 av UK bass, garage, funky, dubstep, grime osv. helt siden 1994. Opprinnelig en piratradiostasjon retta mot sentral-, sør- og øst-London, nå en offisiell FM-stasjon og nettkanal med et verdensomspennende publikum. BBC Radio 1 har på sin side en lang tradisjon av å ta genuint talenterte undergrunnsnavn og løfte dem opp til nasjonale veivisere med faste radioprogram innenfor klubbmusikk, som for eksempel Diplo, Skream, Benga, Toddla T og Jackmaster.

Med bare 21 år gjør Monki det med andre ord slett ikke verst, og som om det ikke var nok, driver hun da et lite label – Zoo Music – på siden, gir ut skiver med venner under det betegnende navnet Monki & Friends, i tillegg til å jevnlig lage fest over hele kontinentet som både klubb- og festival-DJ.

Stilen hennes er all-over-the-place, og oppsummerer både UK klubbmusikkens historie samtidig som hun fletter inn 80-tallets houseklassikere, pop, hip-hop og r&b elementer, eklektiske overraskelser og alt som er übergøy å danse til.

Egne produksjoner har hun ikke – her dreier deg seg primært om en 100% dedikert DJ. Tilsvarende ligger det flust av miksteips ute på nett hvor du kan danne deg et bilde av hva du kan forvente denne heite lørdagskvelden.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: