Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Iggy Azalea + Ball ‘Em Up m/Maxwell D (UK) & Drippin (NO) | Blå

Fredag 15. mars:

Klubb & Konsert

150,-/KL. 23:00/ID: 20

Iggy Azalea (AUS) + Ball 'Em Up m/Maxwell D & Drippin

+ Slick Shoota & Dj Skawr

Iggy Azalea var et av de hotteste nye navnene i 2012, da hun endelig slapp sine første offisielle utgivelser, singelen Murda Bizness og Glory EP. Som flere andre de siste årene ble hun først kjent gjennom sine gratis mixtapes og videoer på YouTube, spesielt når sangene Pu$$y og My World ble virale YouTube hits over natten. XXL hadde henne på sin Top 10 Freshmen liste for 2012, som første kvinnlige rapper, og første ikke-amerikanske på lista noen gang. Utrolig nok og på tide vil mange si, men ikke noe mindre kvalitetstegn uansett!

Det hele startet med mixtapen Ignorant Art som kom i 2011. Hennes frekke feminine utseende og ekstremt gode flow, overrasket mange. At hun i tillegg var en hvit austalsk jente fra bondelandet hadde frem til da gjort henne til en outsider, men hun ble tatt raskt inn i varmen når de hørte henne rappe. Bare på hennes siste EP sammarbeidet hun med artister som B.O.B, Pusha T og T.I., og hennes siste mixtape TrapGold er produsert i sin helhet av ingen ringere enn Diplo. Stort bedre resume er det ikke mange som har før de har sluppet debutalbumet sitt.

Iggy begynte å rappe allerede som liten og har hele livet vært fasinert av USA. Som 16 åring flyttet hun til Miami for å prøve lykken, og sa til foreldrene at hun skulle på ferie, men ringte og sa hun ikke kom hjem igjen etter bare noen dager. Nå bor hun i LA og jobber med debutalbumet sitt, The New Classic. Det er forventet å komme om ikke lenge, og det ryktes om at hun allerede har spilt flere av sangene live allerede, så forvent dere en smakebit på Blå.

DRIPPIN (MINT GREEN LEAN)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drippin' fra Stavanger har den siste tiden gjort seg bemerket på den internasjonale basscenen med sine produksjoner på New York rapperen LE1F sin siste mixtape "Fly Zone". Under By:Larm delte han RBMA-scenen med Hudson Mohawke og Cashmere Cat, og med låter som får support fra produsenter som Dubbel Dutch og Nguzunguzu, er vi veldig stolte av å kunne presentere en av Norges mest spennende produsenter til Oslopublikummet igjen!

http://soundcloud.com/drippin

http://www.thefader.com/2013/01/23/stream-le1f-coins/

Video:

Kommenter: