Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Juicy: Chris Stallion & Patski Love | Blå

Lørdag 3. august:

Klubb

100,-/KL. 22:30/ID: 20

Juicy

Chris Stallion & Patski Love

”Streetsoul” - en unik blanding av gode soul og funk klassikere og nyere hip-hop.

Midt oppi en spinnvill festivalsommer og en ikke så lite omtalt bursdagsfest tar brødrene Juicy; Chris Stallion & Patski Love turen tilbake til sin hjemmebane på Blå lørdag 3. august!

Forrige runde med Juicy på Blå snudde Beatnuts og ikke minst en Jeru The Damaja i fyr og flammer (med gjeste-DJ Tommy Tee) Brenneriveien 9 på hodet. Chris og Patski slapp nesten ikke til selv en gang, da Jeru gjorde den lengste rapkonserten vi kan huske. Dette har gutta gjort noe med og styrer derfor denne kvelden skuta helt på egenhånd! Juicy-året har for øvrig også vært en sommerdrøm så langt - vi deler derfor ut "Juicy Mixtape Vol. 17 - A Midsummer Dream" gratis til de 100 første gjestene denne kvelden! Om du ikke kan vente på en rykende fersk CD-kopi, finner du mixtapen som raderparet nylig slapp her: https://soundcloud.com/clubjuicy/juicy-mixtape-vol-17

Det høres kanskje rart ut å være eksperter på fest, men det er dét Patski Love & Chris Stallion faktisk er. Som to halvskrullete vitenskapsmenn vet disse to nemlig 110% hvordan man skal få alt til å klaffe når det kommer til stemning. De har lang erfaring. I 9 år har Stallion & Love holdt det gående på Oslos beste klubber, deriblant på "hjemmebanen" Blå i 7 av de, samtidg som de stadig merker økt etterspørsel fra storklubber i utlandet.

Artistgjestelista på Juicy har etterhvert blitt lengre og mer kredibel enn på de beste stedene i utlandet, med en nesten fulltallig A-Å av bra DJer og artister som er innom på jevnlig basis. Fire platespillere, to miksere, en mic og masse fantastisk musikk i sjangrene Hip-Hop, Soul, Funk, Disco, House +++ er det som gjør Patski Love og Chris Stallion til landets aller fremste bak spakene. Alltid med et sterkt ønske om å få deg til å føle deg vel og ha det gøy, og selv er Juicy fortsatt de saftigste festfolka i landet vårt.

Juicy på verdensveven:
www.clubjuicy.no
http://soundcloud.com/clubjuicy
www.facebook.com/clubjuicy
www.twitter.com/clubjuicy

Billett kjøpes i døra

Kommenter: