Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Juicy m/Chris Stallion & Patski Love + DJ Cake | Blå

Lørdag 6. april:

Klubb

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Juicy m/Chris Stallion & Patski Love + DJ Cake

Tiden flyr, og brødrene Juicy; Chris Stallion & Patski Love er tilbake på Blå, denne dagen med besøk av kompis Cake!

Det høres kanskje rart ut å være eksperter på fest, men det er dét Patski Love & Chris Stallion faktisk er. Som to halvskrullete vitenskapsmenn vet disse to nemlig 110% hvordan man skal få alt til å klaffe når det kommer til stemning. De har lang erfaring. I 9 år har Stallion & Love holdt det gående på Oslos beste klubber, deriblant på "hjemmebanen" Blå i 7 av de, samtidg som de stadig merker økt etterspørsel fra storklubber i utlandet.

Kveldens gjest; Cake fra Larvik, men bosatt i Oslo de siste 5-6 årene, er langt i fra noe nytt bekjentskap for Juicy-gutta. Disse tre festglade DJene har nemlig hatt fester sammen på Living Room (House Party x The Bounce), Fugazi (Business As Usual), Vu (Friday They Dance) og nå i det siste på Stratos (Touch The Sky). Den store forskjellen denne kvelden er derimot at det utelukkende blir Rap og R&B på Cake, Chris & Patski.

Artistgjestelista på Juicy har etterhvert blitt lengre og mer kredibel enn på de beste stedene i utlandet, med en nesten fulltallig A-Å av bra DJer og artister som er innom på jevnlig basis. Fire platespillere, to miksere, en mic og masse fantastisk musikk er det som gjør Patski Love og Chris Stallion til landets aller fremste bak spakene. Alltid med et sterkt ønske om å få deg til å føle deg vel og ha det gøy, noe som gjør at Juicy fortsatt er de saftigste festfolka i landet vårt.

Juicy på nett:
www.clubjuicy.no
http://soundcloud.com/clubjuicy
www.facebook.com/clubjuicy

Mer om Cake:
http://soundcloud.com/djcake-1
http://www.facebook.com/dankristiancakebravo

Kommenter: