Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Juicy m/Chris Stallion & Patski Love | Blå

Lørdag 2. mars:

Klubb

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Juicy

m/Patski Love & Chris Stallion

”Streetsoul” - en unik blanding av gode soul og funk klassikere og nyere hip-hop.

Etter en saftig start på året med besøk av DJ mOma, AZ og DJ Doo Wop styrer brødrene Juicy; Patski Love & Chris Stallion skuta si back2back på Blå denne lørdagen!

Det høres kanskje rart ut å være eksperter på fest, men det er dét Patski Love & Chris Stallion faktisk er. Som to halvskrullete vitenskapsmenn vet disse to nemlig 110% hvordan man skal få alt til å klaffe når det kommer til stemning. De har lang erfaring. I 9 år har Stallion & Love holdt det gående på Oslos beste klubber, deriblant på "hjemmebanen" Blå i 7 av de, samtidg som de stadig merker økt etterspørsel fra storklubber i utlandet.

Artistgjestelista på Juicy har etterhvert blitt lengre og mer kredibel enn på de beste stedene i utlandet, med en nesten fulltallig A-Å av bra DJer og artister som er innom på jevnlig basis. Fire platespillere, to miksere, en mic og masse fantastisk musikk i sjangrene Hip-Hop, Soul, Funk, Disco, House +++ er det som gjør Patski Love og Chris Stallion til landets aller fremste bak spakene. Alltid med et sterkt ønske om å få deg til å føle deg vel og ha det gøy, og selv er Juicy fortsatt de saftigste festfolka i landet vårt.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: