Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Juicy pres.: DJ mOma | Blå

Lørdag 5. januar:

Klubb

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Juicy pres.: DJ mOma

Chris Stallion & Patski Love

”Streetsoul” - en unik blanding av gode soul og funk klassikere og nyere hip-hop.

Da Juicy var og spilte i New York en stund tilbake, hørte og møtte Chris & Patski en DJ de bare måtte ha til Oslo, og to og et halvt år senere kommer endelig DJ mOma på besøk over sjøen!

DJ mOma som kommer fra Queens er en ekte New York DJ-skatt med kunnskap, bredde, dybde og ferdigheter som har gjort han elsket godt utenfor hjembyen med tiden. Fra Funk til Soul, R&B, Disco, House, Reggae og selvfølgelig Hip Hop, såvel nytt som gemmelt spiller mOma enkelt og greit fletta av omtrent alle andre. På DJ-konkurransen Red Bull Thr3estyle i New York kom mOma som eneste "uforberedte" deltager, men endte opp med å vinne NYC-delen av konkurransen på kun å komme inn og mikse sammen låtene han følte for å spille den kvelden, noe få om ingen andre enn han hadde klart.

Sammen med bestis og Juicy-venn DJ Eleven fra The Rub har mOma klubbkonseptet Special Delivery på APT, og er også godt kjent for andre fete fester som The Good Spot på 105 Rivington, Hot Music på superhotte Submercer, Redirekt med kompis Vikter Duplaix på den erverdige Meatpacking-klubben Cielo, samt andre klubber som Everyday People, Red Rooster, Gold Bar, Mister H og mange flere. Klienter og venner mOma har spilt for inkluderer Spike Lee, Barack Obama, Maxwell, Jill Scott, George Clooney, J Cole og Justin Timberlake.

Ved siden av å være en mixtape-mester (sjekk blant annet ut hans "Satisfy My sOul" miksserie), er mOma også en meget habil produsent og remikser med flere utgivelser bak seg og på trappene fremover. Dans inn det nye året med en sjelfull opplevelse med Juicy og DJ mOma på Blå lørdag 5. januar! 

Mer om DJ mOma:
http://djmoma.com
https://soundcloud.com/djmoma
http://www.facebook.com/djmoma

Juicy på nett:
www.clubjuicy.no
http://soundcloud.com/clubjuicy
www.facebook.com/clubjuicy
www.twitter.com/clubjuicy

Billett kjøpes i døra

Kommenter: