Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Juicy presenterer: Natt til 1. Mai m/Four Color Zack (US) & Hedspin (CA) + Patski Love & Chris Stallion | Blå

Tirsdag 30. april:

Natt til 1. mai

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Juicy presenterer: Four Color Zack (US) & Hedspin (CA)

+ Patski Love & Chris Stallion

Natt til 1. mai hvert år slår Juicy mer en litt ekstra på stortromma, og i år på Blå får Patski Love & Chris Stallion besøk av Red Bull Thre3style verdensmesterne i både 2011 og 2012; Four Color Zack og Hedspin!

JUICY PRESENTERER: NATT TIL 1. MAI
FOUR COLOR ZACK (US) & HEDSPIN (CA)
+ PATSKI LOVE & CHRIS STALLION
BLÅ, 30. APRIL KL. 23, CC: 100,- ID: 20
- I SAMARBEID MED RED BULL

Four Color Zack kommer fra Seattle i USA er den ferskeste Red Bull Thre3style verdensmesteren fra i 2012. Zack er både sykt teknisk samtidig som han har rå selection og er sinnsyk på å lese publikum. Fra store arenaer og gigantiske klubber ned til undergrunn og smale gigs - Zack spiller fletta av dem alle på skills og låtutvalg. FCZ har gitt ut musikk på A-Trak og Nick Catchdubs sitt plateselskap Fool's Gold Records, blitt lovprist av MTV for sine mikser og blant annet gjort en spinnvill "Jump Off" miks for radiostasjonen Power 106 i Los Angeles.

Hedspin fra Vancouver, Canada vant i både 2011 Stylus Award som Vancouver DJ of the year og ikke minst den første Red Bull Thre3Style verdensfinalen. I likhet sin kompis Four Color Zack er både ferdighet av hva miksing og scratching angår ut av denne verden, og få om ingen gjør dette etter disse gutta. Hedspin er en del av The Eh! Team som er Canadas uten tvil beste DJ-kollektiv som i tillegg til Hed består av Team Canada (Grandtheft og D.R. ONE), Pump, Illo, Drastik og Jr Flo (fra Keys N Krates).

Denne kvelden spiller Four Color Zack og Hedspin et ekslusivt sett på 4 platespillere og 2 miksere som ingen sett eller hørt før, og selvfølgelig er også Juicy-gutta Patski Love & Chris Stallion og finne på scenen på Blå for en natt til 1. mai-feiring du sent om aldri vel glemme!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: