Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Jutty Ranx (US) | Blå

Fredag 27. september:

Blå & Atomic presenterer:

100+AVG/KL. 20:00/ID: 20

Jutty Ranx (US)

Sjekk ut "I See You"

Med den karismatiske og livlige Justin Taylor i front og produksjonene til Jaakko Manninen er Jutty Ranx sin blanding av dansemusikk og karibiske rytmer en perfekt kombinasjon, og en verdig måte å avslutte en av våre beste summere her i Norge på lenge.

Fredag den 27. september spiller de sammen på Blå, og det ligger an til å bli en festkonsert av de sjeldne.

«Det er ikke alle forunt å gjøre det så bra allerede på første singelen, men tilbakemeldingene fra konsertene deres hittil på turen tilsier at vi har mange flere hits i vente, så det å oppleve de på Blå blir stort», sier Peer Osmundsvaag i Atomic AS.

De har bare holdt på siden tidlig 2012, men den Los Angeles basertegruppa fant fort tonen, og deres første hit «I See You» Har vært vanskelig å komme unna i sommeren som har gått.

I god DIY-stil gjør de alt arbeidet selv, i studio og på scenen, samt lager musikkvideoer og artwork. På den måten kan de raskt nå ut med musikken sin, og de er nettopp ferdig med  debutplaten sin som kommer om ikke lenge.

Kjøp billett »

Kommenter: