Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
24.jan | Kids Love Bass | Blå

Fredag 24. januar:

Elektronisk fet musikk i fokus

100,-/KL. 23:00/ID: 20

(((Kids Love Bass))) + Bok Bok (UK)

DJ NUHHH & SETH

Nytt år, nye muligheter, nye bookinger! Vi i (((KLB))) har noen spennende navn på tapeten for klubbåret 2014 som vi gleder oss til å presentere. Først ut er en lenge etterspurt labelsjef, produsent, designer og dj ved navn Bok Bok.

Bok Bok aka Alex Sushon representerer det beste av bølgen som kom ut av sør-London i ettermælet av den "orginale" Dubstepen. Han startet å dje i 2004, da Grime var en sjanger som stod sterkt frem i det britiske lydbildet, noe han stadig trekker klare referanser til den dag i dag. I 2008 ble han gjennom en felles interesse for nisjete klubbmusikk fra urbane lavere middelklassestrøk (Detroit, Johannesburg, Baltimore etc) kjent med L-Vis 1990, og sammen startet de klubbkvelden Night Slugs som var dedikert til å hylle nettopp slik musikk. Kort tid etter stiftet de plateselskap under samme navn, og siden har de vært ledende pionerer innen det som i dag regnes som det beste innen fremmadtenkende klubbmusikk, med en haug av banebrytende utgivelser fra artister som Girl Unit, Jam City og Lil Silva, i tillegg til deres egne produksjoner.

Alex har gjort seg særs bemerket som dj via hans faste radioshow på eminente Rinse FM. Her serverer han lytterne en velmikset blanding av Night Slugs-familiens eget materiale, så vel som lignende låter fra likesinnede produsenter fra hele verden, samt uoppdagede eldre juveler som like så godt kunne vært laget i dag. Denne søken etter et hvis type lydbilde, på tvers av sjangrer og tidsaldere, er nettopp det som gjør Bok Bok og Night Slugs så unike. Her handler det mer om et spesielt uttrykk og stemning, enn å sette ting i bås og følge trender. Mannen er også en utmerket grafisk designer, noe alle de utsøkte coverene til Night Slugs-utgivelsene er soleklare bevis på. Vi ser frem til å endelig få besøk av denne talentfulle multitaskende tastemakeren.

(((KLB))) gjør som vanlig support.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: