Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Kids Love Bass pres.: Cosmin TRG (RO), Faxmaskinen (live), The Void & KLB DJs | Blå

Fredag 8. februar:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Kids Love Bass pres.: Cosmin TRG (RO) + Faxmaskinen (live)

Klubb & Konsert & The Void & KLB DJs

Annenhver måned fremover kommer vi og en utvalgt gjest til å kjøre opp hovedstaden med det feteste innenfor bass og elektroniske lydbilder som ellers ikke er å finne overalt i hverdagen.

Da er (((KLB))) tilbake igjen på BLÅ. For å markere denne "relanseringen" har vi slått oss sammen med vårt favorittkonsept i Oslo, The Void, og sammen har vi invitert gjester som vi ikke bare synes er overal awesome artister, men også representerer våre "common grounds". Fra Romania via Berlin kommer endelig Techno og Bass-kometen Cosmin TRG og spiller opp til dans, i tillegg til et live-sett fra den lokale gromgutten Faxmaskin. Detta blir stas!

Cosmin TRG (eller bare TRG som han først gikk under), kom på banen via EPn "Put You Down/Broken Hearts" i 2007. Ikke bare var dette en milepæl i form av hvordan venstresiden av Dubstep som sjanger kom til å utvikle seg i løpet av de kommende årene, men det er også den aller første releasen ut fra det som nå er din favoritt-DJs-favoritt-DJ sitt eget label, Hessle Audio (startet av barndomskameratene Ben UFO, Pangea og Pearson Sound). Etter en rekke sterke 12" på andre kvalitetsbevisste labels som Tempa, Hemlock og Hotflush, begynte TRGs mørke dog stadig innovative sound å bevege seg bort fra det Garage og Dubstep-inspirerte territoriet folk flest forbandt han med, og dypere inn i den analoge Technoens varme sfære. Etter å ha relokalisert seg til Berlin var forandringen uunngåelig, og mer 4x4-basserte utgivelser fant kjapt sin vei ut fra etiketter som Rush Hour og 50 Weapons. I følge Cosmin selv har denne utviklingen falt han helt naturlig. "Det er ingen formel involvert. Vi har alle våre strategier, for meg handler det kun om å gjøre det personlig". Fair play. Og uansett hva, ble vi etter 2011s fantastiske debut-album "Simulat" samt en maktdemostrasjon av et DJ-sett under Sonar samme år, totalt overbevist om at dette er en type vi bare måtte få på besøk. Endelig har den tiden kommet.

 http://www.CosminTRG.com/

Faxmaskin A.K.A Kristian Rangnes spiller iskald dronetekno live på et knippe elektroniske instrumenter. Han er tidligere vokalist i Monomen, men har forlatt new wave-land (for godt) for å dyrke interessen for dunkel maskinmusikk. Han har tidligere spilt på Jaeger, Revolver og Betong, men spiller aldri den samme konserten live. Konseptet går ut på å skape noe nytt for hver konsert og improvisere mest mulig. For tiden jobber han med debututgivelsen til teknoprosjektet Control Voltage Khomeini sammen med Ådne Meisfjord (120 Days/Serena Maneesh). Faxmaskin kan beskrives som et Throbbing Gristle som møter Andy Stott på nachspiel hos William Basinski.

https://www.facebook.com/FAXMASKIN

The Void er hjertebarnet til Techno-entusiastene Jokke og Ole Espen. De tok klubbscenen i Oslo med storm via sine særdeles kompromissløse all-nightere, hvor nivået på lys, lyd, location og bookinger overskred det aller meste vi tidligere har sett her til lands. For utenom det organisatoriske er de også ekstremt habile DJs. I tillegg til The Void syssler Ole Espen med resident-kvelden Darkrooms på The Villa. Samlet har de hatt gjester som Hening Baer, Jonas Kopp, Lucy og Developer på besøk, mens de har varmet opp for b.l.a Shed og Mike Dehnert. The Void er foresten nominert til årets klubb 2012 av Natt og Dag. Prisutdelingen foregår kun timer før vi starter opp på BLÅ, du kan stemme på gutta her: http://www.nattogdag.no/uteliv/artikler/6714/dette-er-oslos-beste-klubber#.UPA85K6lDId

https://www.facebook.com/thevoidoslo

DJ Nuhhh, Seth Skizzo og Skankin Earl går nå inn i sitt fjerde år som (((Kids Love Bass))). Gutta har booket og spilt med alt fra Spinn & Rashad til Ms Dynamite til Omar S. De har ingen ambisjoner å gi seg med det første, og ser frem til et produktivt år på BLÅ, med flere spennende bookinger i vente. Watch this space.

https://www.facebook.com/kidslovebass

Visuals og lys av VJ Bowski.

https://www.facebook.com/VjBowski

NB! Tidlig konsertstart. Faxmaskin går på 23:00.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: