Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
(((Kids Love Bass))) pres.: Dusky (UK) | Blå

Lørdag 11. mai:

Klubb

100,-/KL. 22:30/ID: 20

(((Kids Love Bass))) + Dusky (UK)

Bass, House

Med en fot plantet i Deep-Housens stødige røtter, og den andre godt balansert på fundamentet av innovativ UK-Bass og Garage, har Dusky det siste året tatt verden med storm. Men selv om de har hatt en særdeles merkbar suksess i 2012, debuterte duoen med sin imponerende langspiller "Stick By This" allerede i 2011. Til tross for nykommer-stemplet, lå det mildt sagt i kortene at disse Britiske herrene virkelig var inne på ting. Noe som ble bekreftet gjennom jevn radiorotasjon fra tungvektere som Rob Da Bank og Pete Thong. De fulgte opp albumsuksessen med singelen "Tyto Alba", gitt ut på Dogmatik - labelet som b.la. var med på å slå igjennom Maja Jane Coles.

Men det var ikke før deres oppfølger-EP "Flo Jams" kom ut på sistnevnte etikett, at Dusky for alvor skulle få navnet sitt på folkemunne. Med support fra alt mellom Lofeah til Paul Woolford, var det nærmest uunngåelig å høre EPns titel-låt på raves og klubber i fjor sommer. Dette sikret de også en BBC Essenitial Mix kort tid etter. Spol frem til dags dato og duoen har igjen klart å gi ut et monster av en EP. Deres debut på fantastiske AUS Music, "Nobody Else", ligger i skrivende stund på 4. plass over Beatports mest solgte låter. Og i følge booking-ansvarlig på BLÅ, var det kanskje den aller mest spilte låten under årets WMC i Miami. London-guttene ligger med andre ord ann til å gjøre det enda større i tiden fremover, og det vel fortjent. Vi føler oss utrolig heldige som får de på besøk denne Lørdagen i Mai.

DJ Nuhhh, Seth Skizzo og Skankin Earl aka (((Kids Love Bass))), varmer opp i kjent still. Som vanlig kan man forvente en dansefokusert blanding Techno, House, Garage, og hva nå enn annet stemningen måtte by på.

https://www.facebook.com/Duskymusic
https://soundcloud.com/duskymusic
https://www.facebook.com/kidslovebass

Billett kjøpes i døra

Kommenter: