Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Klubb Gemini Corpulenti | Blå

Fredag 26. juli:

Klubb

100,-/KL. 22:30/ID: 20

Genimi Corpulenti

Henri LeCoq & Le Capitan

Henri LeCoq & Le Capitan gir deg julifest fra 17.00 på uteserveringen, og fortsetter festen inn fra 22.30!

Juli er ikke komplett uten et besøk fra Blås hoffnarrer Gemini Corpulenti. Gjennom snart et tiår har det ikke gått en 17. mai eller nyttårsaften uten at minst en av disse velfriserte lekkerbiskene har bidratt med taler, låter, dekor og masse klabb og babb for å gjøre Blå til et minnerikt sted å tilbringe aftenen ved de store anledninger. Men jaggu klarer de ikke å lage fest selv om det ikke er rød dag i kalenderen også!

Henri LeCoq og Le Capitan har også vært en raff DJ-duo utenfor de store anledninger, og er fast inventar på de månedlige klubbene Sunkissed på Blå og Nightflight på Jæger. Der har de bidratt med solid diskokompetanse, stødig go´fot og HMS-bidrag utenom det vanlige.

Fredag fyrer de opp grillen på Blå og tilsetter en dæsj deilig balearisk solmusikk på uteserveringa, før de flytter inn fra klokken ti-elleve-ish og spiller alt hva remmer og tøy kan holde av alt fra obskur nittitallshouse og beintøff acid til guilty pleasures du ikke visste at du var flau over å digge!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: