Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Klubb Sellout! | Blå

Fredag 8. november:

Klubb

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Klubb Sellout!

MUD PEOPLE, DJ RiRi McBum & TEXTEN

SellOut! Music feirer snart 10år (neste år), og det er sjukt. For å unngå stillstand må man utfordre seg selv og gjøre mer enn å bare slippe musikk, så her er Klubb Sellout!

Line up:

MUD PEOPLE ( Tony F Wilson & Salvador Sanchez)

DJ RiRi McBum (NZ, The Ruby Suns, SubPop)

TEXTEN (The Drop/Sellout! Music)

Pris: 100kr.

/// /// /// /// /// /// /// /// /// /// /// /// ///

Mud People:

Mud People er Oslo-basert duo bestående av Salvador Sanchez og Tony F. Wilson. I rasistiske sirkler bruker man uttrykket Mud People for å referere til folk av latin-amerikansk og afrikansk opphav. Sanchez ble født i Kristiansand med foreldre fra Chile og Peru. Wilson ble født i Croydon, UK med jamaikanske foreldre, og vokste opp i Thatchers Storbritannia.

Salvador har vært aktiv i norsk musikk I flere år som både soloartist, og som en del av konstellasjoner som Dark Side of The Force og Punani SS.

Wilson har bodd i Oslo siden 2006, og har en lang rekke utgivelser bak seg som sjangermessig strekker seg fra hiphop og pop til ambient elektronika. I tillegg har han spilt support for folk som GZA, Public Enemy, Stereolab og James Blake.

Den første smakebiten av hva Mud People har å by på kom via Fysisk Formats bransjevelter-samleplate i høst, og i 2014 kan vi se frem til deres første egne utgivelse som låter mektig bra. Er vi heldige så får vi kanskje noen smakebiter under deres DJ-sett på Blå denne kvelden.

/// /// /// /// /// /// /// /// /// /// /// /// ///

DJ RiRi McBum (NZ, Subpop):

Riri McBum er DJ-pseudonymet til eksil-New Zealanderen Ryan McPhun. Han er låtskriver, frontfigur, produsent og generelt sett primusmotor i det fantastiske Subpop-signerte bandet The Ruby Suns. Der skriver han superbe poplåter og dynker dem i sin kjærlighet for world music, noe han også har tatt med seg til remikser han har gjort for folk som f.eks Young Turks-artisten El Guincho.

I sine DJ-sett tar han vekk sine egne poplåter og tar et dypdykk i rytmikken som tiltrekker ham til world music. Se opp for frekk og klubbete musikk fra det afrikanske og sør-amerikanske kontinent.

/// /// /// /// /// /// /// /// /// /// /// /// ///

Texten (Sellout! Music/The Drop):

Texten er DJ- og artistpseudonymet til André Ishak, mannen bak plateselskapet SellOut! Music og halvparten av The Drop. Via disse konstellasjonene har han gitt ut musikk av folk som Snasen, Delorean, Torkelsen, Pandreas, Hiawata!, Beezewax, Ken Stringfellow, Parker Lewis m.fl, og arrangert klubbkvelder med folk som TNGHT, Gold Panda, Auntie Flo, DJ Sotofett, Onra, Casiokids, Ikonika og Offshore.

Musikksmaken hans er all over the place, og the samme gjelder hans DJ-sett. Han er arbeider også (endelig) med sin egen debututgivelse som kommer i løpet av 2014 på Sellout! Music, i tillegg til at han spiller tangenter live for Torkelsen som han også har startet duoen Trofé med.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: