Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Litteratur på Blå | Blå

Tirsdag 4. september:

Tirsdager:

30,-/KL. 19:00/ID: 20 år

Litteratur på Blå - 5år!

Hver Tirsdag kl. 19 inviterer Litteratur på BLÅ til debatter, samtaler og intervjuer på BLÅ. Vi skal ha plass både til den dype, trege samtalen om den litteraturen som står i fare for å drukne i dagspressens stadig høyere tempo, men også være et sted for de aktuelle debattene.

5 år med Litteratur på Blå!

Hovedstadens lengstlevende litteraturscene åpner høstsemesteret med å feire seg selv! Dere i publikum er hedersgjester, og vi inviterer på opplesninger, fest og musserende i glasset.

På denne datoen for fem år siden inntok litteraturen scenen på Blå, og siden den gang har et mylder av Oslos, Norges og Skandinavias litterære skikkelser vært å finne her. Samtaler, opplesninger, urpremierer, konserter og diskusjoner har fylt det dunkle lokalet ved Akerselva - hver tirsdag, året gjennom. Dette er vi stolte av, og gjennom tre arrangementer i september vil feire og ønske oss fem år til.

Til å åpne jubileet har vi invitert et knippe norske forfattere vi i redaksjonen gjerne ville høre lese. De fleste har gjestet scenen vår før, andre ønsker vi velkommen for første gang.

Vi får høre
Geir Gulliksen
Merethe Lindstrøm
Inger Bråtveit
Thure Erik Lund
Pedro Carmona Alvarez
Kristin Berget
Kjersti Annesdatter Skomsvold
A.K.R.O.N.Y.M

Ta med en venn og kom på fest! Etter opplesningene spiller vi musikk.

Blå, tirsdag 4. september, 19.00. Cc 50,- (inkluderer jubileumsbærenett)

Billett kjøpes i døra

Kommenter: