Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Magasinlansering: Subjekt Magasin | Blå

Fredag 5. april:

Magasinlansering & Klubb

100,-/KL. 20:00/ID: 20

Lanseringsfest: Subjekt Magasin

Bendik Baksaas, Ball Em Up, Funkystepz (UK)

Subjekt betyr “det anerkjente jeg”, men kan også bety “emne” eller “tema”. Det er også den, det eller de som utfører handlinga i ei fullstendig setning. Du finner alltid subjektet ved å spørre hvem eller hva i tillegg til verbalet. Subjekt er et nytt kunst- og kulturmagasin. Hva er et nytt kunst- og kulturmagasin? Svaret er Subjekt.

Intervjuobjekter: Pussy Riot / Pen-Ek Ratanaruang / Matthew Ronay / Nils-Øivind Haagensen / Halvor Harsem i Generasjon Halvor / Chelsea Wolfe / Johannes Greve Muskat / Jone Nielsen / Lemâitre

20 - 23: SUBJEKT DJS + BENDIK BAKSAAS BAND 
23 - 03: BALLEMUP + FUNKYSTEPZ (HYPERDUB, UK)

CC 100,- INKL. SUBJEKT MAGASIN FRA KL. 20:00 OG SÅ LENGE DET REKKER!

– 

BENDIK BAKSAAS BAND (LIVE)

Bendik Baksaas produserer en deilig blanding av hiphop, jazz og elektronika. I fjor ble han kåret til "Ukas Urørt" på P3 med låta "Lover Ghost" og fikk derav hyppig rotasjon på statskanalen. EP-en "The Shape Of Beats To Come" ble blant annet beskrevet som «Et friskt elektronikapust i Norges musikklandskap» av NATT&DAG som ga plata 5/6. Deretter fulgte en masser av spillejobber på Norges største festivaler og mer, noe som gjorde sitt for å etablere Baksaas som en liveact vel verdt å følge med på. På Subjekts lanseringsfest har han med seg band, (Bendik Baksaas Band) og samme dag, (5. april) slippes hans nye singel "Twice". To uker senere igjen slipper han albumet "1991". Ergo noe å få med seg en premiere på!

BALL'EM UP (KLUBB)

Det ferske, Oslo-baserte klubbkonseptet "Ball'em Up" består av de allerede godt eksponerte DJ-ene Slick Shoota (Mad Decent) og DJ Skawr (aka Emil_). DJ-duoen arrangerer nevnte "Ball'em Up" på Blå og Turkish Delight. Tidligere har de drevet klubbkonseptet «Raw Juice» i Trondheim som i 2011 stakk av med NATT&DAG-pris for «Årets Klubbnavn». Ball'em Up varmet nylig opp for Iggy Azalea for et stappfullt BLÅ. De spiller upfront og classic Grime, Juke, Jersey, Garage, UK Funky og mer - basically handler det om underground, ghetto bass music. En perfekt passende oppvarming for Funkystepz!

FUNKYSTEPZ (HYPERDUB, UK)

UK Funky-kollektivet "Funkystepz" består av to produsenter og en DJ, og musikken deres er en gjenkjennelig blanding av UK Funky, Garage, House, Bashment og Electro. De har siden 2010 spilt ved en lang rekke klubber og festivaler i både Storbrittania og i deres utland. Og også aktivt på radiokanalene Rinse FM og BBC 1XTRA. Funkystepz har gitt to EP-er på Hyperdub og andre utgivelser på deres eget plateselskap, samt bidratt med remikser på plateselskap som Movel Traxxx og Mixpack. De har også fått ros hos blant annet Resident Advisor, Fact Mag, Pitchfork og XLR8R, og kommer på lanseringsfesten for å lage ordentlig dansegulv.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: