Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Mariam the Believer + Supp.: Ingrid (Highasakite) | Blå

Lørdag 7. september:

Goldstar pres.:

155+AVG/KL. 20:00/ID: 20

Mariam the Believer

Supp.: Ingrid (Highasakite)

"Vakkert er noen ganger bare en forstavelse", skriver Gaffas anmelder debutalbumet til Mariam The Believer, "Blood Donation".

Mariam The Believer har kommet et stykke fra tiden som 9-åring da hun, utkledd som en mus, turnerte i Sverige. Den halvt-svenske/halvt-iranske Mariam utgjør halvparten av Wildbirds and Peacedrums, men denne gang kommer hun til Norge for å gjenskape magien fra solodebuten.

Det er en vrien øvelse å plassere "Blood Donation" innenfor en viss sjanger. Gaffa gjør et forsøk og kommer frem til "eksperimentell soul, (...) jazz, rester av house og en funky utgave av mystisk folkpop". Ja, det er vel en like god beskrivelse som noe annet. Kanskje er det greiere å gjøre seg opp sin egen mening?

Mariam The Beliver var også tilstede på årets bylarm og imponerte fra scenene på Kulturkirken Jacob og Victoria.

Om konserten å på Victoria: "Mariam The Believer bär på något stort, starkt och ibland oroväckande. Det anades på debuten Blood Donation men det spricker ut helt i ett livesammanhang."

http://gaffa.se/recension/69334?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Om konserter i Kulturkirka: "Det å plassere henne i kirken var for øvrig et riktig klokt trekk. Hennes ekstroverte og eksentriske soul fikk rom til å vokse seg ennå større. For vel er hun intens og fysisk følsom på plate, men på scenen er hun mer."

http://gaffa.com/anmeldelse/69363

Vi gleder oss til å se, høre og oppleve Mariam The Beliver på Blå, et rom som vil kle musikken og legge forholdene til rette for at publikum blir trollbundet.

Kjøp billett »

Kommenter: