Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Mona & Maria | Blå

Fredag 19. april:

Releasekonsert

150+AvG/KL. 20:00/ID: 20

Mona & Maria

Kjøp LP & CD til god pris på konserten!

Den nye Oslo-duoen Mona & Maria debuterer med albumet "My Sun" på Jansen Plateproduksjon fredag 19. april, og det skal da selvsagt feires med releasekonsert!

Musikken til Mona & Maria kan beskrives som harmonibasert pop med folkelementer og flotte, til dels store arrangement, men hele tiden med et akustisk preg.

Mona & Maria forteller om debuten; ”Noe løsnet etter at vi begynte å jobbe med noen nye låter som ikke hørte hjemme i bandet vi spilte i. Vi følte sterkt for å lage noe som var mer personlig, og vi begynte å sette melodier på noe uklart som hadde ligget inni oss begge to. Etter et bandsammenbrudd, oppsto det et nytt musikalsk behov som vi fant i hverandre. Begge hadde angst for å synge alene, men sammen fant vi en slags tredje person som ga oss trygghet. Sammen begynte vi å eksperimentere med harmonier. Det ble vår måte å være sammen på. Etter flere runder og innspillinger med disse låtene begynte plata og ta form, og vi fant vårt lydbilde ved å jobbe med dynamikk. Vi ville ha både det helt dempede og nære, og det svulstige og dramatiske. Ha det mørkt og lyst på en gang. Vi ville lage ujålete arrangementer som løftet fram tekstene og melodiene våre. Ikke jorde dem. Resultatet ble My Sun.”

Mona Andersen (27) og Maria Knudsen (28) har skrevet låter sammen i mange år allerede, og begge var en sentral del i bandet Bazooka Boppers, som de rakk å gi ut to album med. Etter at bandet brøt opp i 2010 fortsatte Mona og Maria å spille sammen, og de bestemte seg for å satse videre som duo. Albumet ble spilt inn i Engfelt & Forsgren Studio med Christian Engfelt (Cato Salsa Experience, Apricot og Turns. Som produsent, Lionheart Brothers, Cheaters med flere) som produsent sammen med jentene selv. Engfelt spiller også bass på noen låter.

Kjøp billett »

Kommenter: