Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Nordnorsk rapfest: Klish, Mats Dawg & RSP | Blå

Torsdag 27. juni:

Konsert

100,-/KL. 21.00/ID: 20

Klish, Mats Dawg & RSP

Nordnorsk rapfest

Denne kvelden har du mulighet til å få med deg noe noe av det fineste (og styggeste) Nord-Norge har tilført norsk rap de seneste årene, samlet på én scene.

KLISH (Tromsø):
Artisten tidligere kjent som Klisne Fingra er i gang med album, og har allerede begynt å bygge forventninger via singlene "Seveneleven" og "Jenter med tatoveringer". Albumet slippes i juni, så husk å sjekke det ut før du møter opp.

MATS DAWG (Bodø):
Helt siden Mats Dawg satte gatene i fyr og flamme med undergrunnshiten "Teng" for snart to år siden har det gått gjetord om hans første offisielle utgivelse. Ryktene vil ha det til at en EP er i anmarsj, men i mellomtiden er dette en god mulighet til å sjekke ham ut live i hovedstaden.

RSP (Harstad):
Fra grupperinger som Kompani 69, RSP & Thomax og senest Hålogalandslaget har RSP rukket å bli en kjent stemme for mange. Dette blir allikevel RSP sin første Oslo-konsert som soloartist, så benytt deg av anledningen.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: