Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Øyanatt 2013: Fatima Al Qadiri + Cashmere Cat | Blå

Fredag 9. august:

Øyanatt

120/150/KL. 22:30/ID: 20

Fatima Al Qadiri + Cashmere Cat

22.30 - 03.00

Multikunstner Fatima Al Qadiri og det norske stjerneskuddet Cashmere Cat gjør eksklusiv øyagig på Blå!

CASHMERE CAT
****************
Cashmere Cat er det heiteste Norge har å komme med innen det elektroniske feltet, og kanskje det mest spennende som skjer i skjæringsfeltet mellom hip hop og elektronisk musikk om dagen. Cashmere startet sin himmelferd ifjor sommer med remixer av Lana Del Rey og edits av 2 Chainz og Jeremih. Han debuterte i høst med EPen Mirror Maru på franske Pelican Fly. Den gikk rett til topps av Hypem i tre dager, og ble plukket opp av DJs som Diplo, Hudson Mohawke, A-Trak, Baauer, Flosstradmus og Rustie. I disse dager utgir Ed Banger (Justice, Breakbot ++) en Mirror Maru remix-EP, og han har gjort en offisiell, herlig remix av Miguels "Do You..?"

 

FATIMA AL QADIRI
*******************
Multikunstner Fatima Al Qadiri er født i Senegal, oppvokst i Kuwait og for tiden basert i New York. I tillegg til hennes mange kunstprosjekter lager hun musikk, både under sitt eget navn og som Ayshay. På hennes siste utgivelse hos Fade to Mind, Desert Strike, bruker hun midtøstlige melodier og rå energi til å gi oss et bilde av en tøff oppvekst i Kuwait som på utrolig vis gir en helt spesiell energi på dansegulvet. Dette er et av Fatimas få, eksklusive Europashow i år.

Kjøp billett »

Kommenter: