Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Øyanatt: Sunkissed | Blå

Lørdag 10. august:

Øyanatt

120/150/KL. 17.00/ID: 20

Sunkissed pres.: MENTAL OVERDRIVE vs FROST [live]

17.00 - 03.00

“...for lack of a better parallel, the city's Hacienda Club” - PitchforkMedia.com.  Sunkissed is the musical world of g-HA and Olanskii.

inne fra 22:00:
MENTAL OVERDRIVE vs FROST [live]
G-HA & OLANSKII
RONNY RABALDER & ASBJØRN E
RASMUSSEN

ute fra 17:00
ØYVIND MORKEN
GAUTE HAAVERSEN
NICO COLTSFOOT

MENTAL OVERDRIVE vs FROST
Kall det et bestillingsverk om du vil! Det er ikke første gang Aggie Frost og Per Martinsen står på samme scene, de to har jo samarbeidet siden Frost-albumet 'Melodica' i 2002, Men det er vel første gang de to begynner med Frost’s elektroniske pop før de glir over i Mental Overdives house og techno univers. Den perfekte sti fra solnedgang over Øyafestivalen, til Sunkissed’s sedvanlige texas under stjernene på Blå!

I august slipper Frost albumet 'Radiomagnetic' i Norge. Et album er sterkt inspirert av fenomenet 'ghost radio',. Albumet bærer også preg av parets sterke tilknytning til polarområdene og deres kjærlighet til elektronisk pop. I tillegg slipper Per Martinsen senere i høst et nytt Mental Overdrive-album, 'Norwegische Künstler Verpisst Euch' via sitt egen label Love OD Communications. På Blå denne kvelden presentere de to et livesett med materiale fra begge prosjektene.

G-HA & OLANSKII
Geir og Ola er Sunkissed generalene og de har styrt skuta støtt i all slags vær. Det sies at Geir har bidratt til å slite ut flere dansesko enn noen annen dj i byen, eller landet forøvrig, det kan bekreftes av undertegnede og ferske tall i fra SSB. g-Ha har holdt varmen på Oslogulvet og hatt faste residens på legendariske steder som Pure, Kristiania, HeadOn, Fonii, og ikke minst hans forrige hybel: Skansen. Han er fortsatt å finne i hovedstaden, men det er på Sunkissed og Jaeger han har sine faste residens. Geir har levert varene i over 20 år og det står det stor respekt av, ingen kjenner Oslos dansegulv bedre enn denne herremannen.

Olanskii flyttet tidlig til London og det var der han fant musikken som han i dag misjonerer ut på dansegulvet. Til daglig driver han Osloklubben Jaeger på Grensen, men det er Sunkissed er hans først hjertebarn. I fra dag en har Ola booket alt som er å booke i fra den store verden til Sunkissed og lille Oslo. Sunkissed har hatt de fleste store kredible dj`ene og artistene innom siden oppstarten. Ola spiller det meste som rører seg mellom house og technouniverset. Sammen med g-Ha har han spilt på klubber som Fabric i London, Panorama Bar i Berlin og Robert Johnson i Frankfurt.

RONNY RABALDER & ASBJØRN E
Ronny er en gammel ringrev og han har spilte techno lenge før GSM nettet kom til hans hjemby, Ålesund. Ronny er alltid stødig og skimter ikke for å spare på god sakene. Han kan være litt gjerrig på dansen, men blir mer varm i beina etter hvert. Han har en høy kunnskap om sin musikksjanger og alltid oppdatert. Se opp for ferske saker når Ronny treer inn i boksen.

Asbjørn er ofte å finne innom Sunkissed, da i godt selskap med Ronny Rabalder. Asbjørn har holdt på lengre enn du skal tru med musikken og begynte tidlig med klubbkvelder. Han drev blant annet de gode gamle Fin Gardin kveldene på Sika under glans dagene. Den gang deep house og Chicago house ble spilt langt ut i Møllergata. I dag leverer Asbjørn stødig og aktuell techno.

RASMUSSEN
Stavangermannen flyttet til Oslo for mange år siden, og litt vinylskiver hadde han med. Men det var på Sunkissed han begynte med technosakene. Han har vært med i Sunkissed klanen siden 2007. Joachim Rasmussen spiller techno i det minimalske landskapet. På siden produserer han musikk som av en eller annen mystisk grunn ikke er utgitt enda. Vi antar det skyldes tilbakeholdenhet, da låtene holder tritt med undergrunnshelter som Thomas Melchior, Roger Gerresen og Audio Werner.

ØYVIND MORKEN
Ofte omtalt som en "DJ`enes-DJ", noe som det ligger en del sannhet i, men du trenger ikke kunne halve Discogs utenat for å danse til et sett av denne mannen. Øyvind har en særegen evne til å spille alt fra A til Å av hva sjangere måtte angå, samt gå opp og ned i tempo uten å miste kontakt med dansegulvet. Hans ukentlige "Untzdager" på Jaeger har blitt en institusjon i Oslo, hvor Morken lærer mannen i gata å sette pris på sanger han aldri har hørt før. Det trengs.

GAUTE HAAVERSEN
Oslo Live Gaute, han andre Gaute, Herr Haaversen, Gaute på skjæret, Westhassel, mannen har mange navn. Vi kaller han bare Gaute. Dette er en fyr som snurrer dj sett innimellom slaga. Gaute er helt klart den mannen med flest timer i telefonen pr. uke i Sunkissedklanen. Ikke rart siden han også fungerer som band bookingansvarlig på Jaeger borti gata. Vi har ennå ikke sett han uten handsfree under en dj-økt, men det er ikke langt unna. Gaute leverer i fra seg et stort spenn med musikk når han snurrer skiver. House og disco som oftest, men se opp for andre go’biter. Alltid blid og positiv.

COLTSFOOT
Nico Coltsfoot er yngste mann på laget, men har allerede rukket å snurre i 13 år. Travel som alltid, men sier ikke nei takk til houseformidling mellom slaga. Nerding på detaljnivå er typisk denne karen. Alltid oppdatert på hva som skjer, og han ruver på musikkfronten i Frankfurt og hvem som danset på legendariske Paradise Garage. Gamle historier om hva, hvor og når den og den dj’en spilte, dukker stadig opp når Nico har historietime på torsdager sammen med makker DJ Nuhhh på Jaeger. Våren er på vei og hestehovene gror frem, men når mørket faller og det danses i front. Da lyder det TanzNacht i fra Coltsfoot.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: