Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Øyanatt: Sunkissed | Blå

Torsdag 8. august:

Øyanatt

120/150/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed pres.: ISOLEE live & FINNEBASSEN live

17.00 - 03.00

“...for lack of a better parallel, the city's Hacienda Club” - PitchforkMedia.com.  Sunkissed is the musical world of g-HA and Olanskii.

Inne fra 22:00:
ISOLÉE [live // Pampa Records, DE]
FINNEBASSEN [live]
VINNY VILLBASS
HENRI LE COQ & LE CAPITAN

Ute fra 17:00:
PETTER CELIUS
ALEXANDER J
RØDHETTE
OSKAR PASK

ISOLÉE live
Tysk fødte Rajko Mueller har trykket og tafset på orgel og syntesizere siden starten av 80-tallet. I ung alder var han innom flere musikksjangere, men det var først på starten av 90-tallet at Rajko beveget seg for fullt inn i den elektroniske jungelen og det under navnet Isolèe. Med 3 album og haugevis med 12 tommere bak seg, kan vi si at Isolèe virkelig er en produktiv produsent med et godt rykte. Ikke minst er det noe tidløst og magisk over hans produksjoner. Selv 15 år etter den ble utgitt første gang skaper fortsatt monsterhiten ’Beau Mot Plage’ ekstatiske tilstander når den slippes løs på dansegulvet.

Isolée har gitt ut musikk på Dial rec, Mule Electronic og Diynamic Music, og ikke minst Playhouse hvor han ga ut sin første 12” allerede i 1996. Albumet Rest fra 2000 står fortatt som en bauta i Playhouse katalogen. Denne våren slapp Isolèe, EPen, Allowance på Pampa Records, etiketten til DJ Koze,som Isolée har signert til nå. Allowance gikk rett inn på topp på Resident Advisors månedlige chart, og blir nok å høre sommmeren igjennom i sene nattetimer. Dette er ikke første gang Isolèe gjester Norge og Sunkissed, det er fortsatt folk som går rundt og mimrer om første gang han spilte live i Oslo i 2004! Nå er han ute med ny musikk på Pampa records, med flere 12” og et album i pipa. Denne gleder vi oss til som unger!

FINNEBASSEN live
Finn Peder Wang har gjort kometkarriere. På få år har han sluppet et stødig knippe hits som har vist et enormt crossover potensiale og slått ned stort på kontinentet. Låter som ’Touching Me’, ’If You Only Knew’, ’Monday’ og ’What You Do’ kan skilte med samlede youtube hits i ti millonersklassen (!). I tillegg er Finn Peder en dj i verdensklasse, noe som ikke minst har gått hardt utover mannens flyskrekk, på vei mellom storklubber der ute i den store verden. For ikke å glemme at han i år signerte som resident på Sankeys, en av Ibiza’s feteste klubber.

Som om dette trengte å toppes, leverer Finn Peder det hele live med en gusto som går selv rutinerte internasjonale storfisker en høy gang. På Sunkissed:live tidligere i år kom det et helt knippe nye låter som til fulle viste en modenhet og dybde som få andre kan skilte med. Nå ryktes det også om mulig utgivelse på Get Physical - vi håper det er låter fra Sunkissed:live som kommer, den kvelden var det ståpels hele veien! Er vi heldig kommer det også flere perler fra Finnebassen i August.

VINNY VILLBASS
Håkon Vinnogg, mer kjent som Vinny Villbass er en mann med vind i seilende. Hver tirsdag har han podcast showet, Oslo Club Cast på Turkish Delight. Håkon har spilt gitar i diskJokke band og hvert en sterk bidragsyter i Sunkissed i en mannsalder. Når han ikke henger i leiligheten i Berlin er han med på flere prosjekter. Bla. Pantha du Prince. Men mest av alt er det platesnurring Vinny er kjent for. Villbassen spiller en fin mix mellom skrangle house og fin fin techno. Vinny liker egentlig ikke å definere noen sjanger han spiller, men at han spiller opp til dans, det kan vi love dere. Er vi heldige stiller han opp i hatt, Vinny med hatt i bassen.

HENRI LE COQ & LE CAPITAN
Brødrene Holck er HMS ansvarlige på Sunkissed. De er ofte å treffe bak spakene på Sunkissed og andre plasser i Oslo hvor dansemusikk spilles. Henrik og Jørgen er to skikkelige gledespredere og når de tar frem sine skiver og minnepenner kommer det sløy cowboydisco til alle har hendene er i været. Men klarer du å skille hvem som er hvem i djboksen under Øya Natt? Vi kaller det er Øya Quiz, når brødrene Holck setter i gang. Strekk og tøy, disse gutta leverer.

PETTER CELIUS & ALEXANDER J
Petter Celius og Alexander Jonassen er begge resident på Sunday Roast sammen med Finnebassen gjennom vinterhalvåret og Frædag-konseptet sammen med G-HA & Olanskii ellers. Begge er en del av den nye house-scenen som tar form i Oslo med Finnebassen i spissen. Ikke minst er to ganske så aktive over hele byen, med et godt kobbel spillejobber og god konsepter som holder gjør så vel helgen som ukedagene utrygge og dansefoten godt foret!

RØDHETTE & OSKAR PASK
Gustav aka Rødhette er en ivrig klubbgjenger som hater å slappe av. Han er mannen bak Skranglejazz, som er en facebook-side som siden ble til ettfestkonsept kjent for kjempefester med høy stemning og drøy dansefaktor. Oskar Pask har i alle sine år vært forelsket i musikk og har i det siste fått muligheten til å spille det ute. Ikke minst er han alt i gang med eget fast klubbkonsept på dattera i form av Me N You.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: