Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Raggabalder | Blå

Fredag 27. september:

Klubb:

100,-/KL. 22:30/ID: 20

Fette Najs : Raggabalder Riddim Rebels

reggea / ragga / dancehall / hip-hop / rock

Raggabalder Riddim Rebels er Joddski og Jan Steigen sitt dancehall soundsystem, og blandt Norges virkelige pionerer i sjangeren.

Etter et par pause er det tilbake for fullt, og feirer forsinket 10årsjubileum i 2011 med fast klubb Fette Najs på Blå, Norgesturnering, festivaljobber og minst en handfull mixtapes. Selecta Drahpaa er basert i Trondheim og har snart vært medlem i 5 år.

Raggabalder står for en original og norsk måte å tilnærme seg det jamaicanske soundsystemet på, og er ikke redde for å blande inn hiphop, grime, dubstep og hva det måtte være i partymixen, selv om hovedfokus er reggae i alle former og dancehall. Jan Steigen trakterer mikrofonen og sampler, og eksklusivt innspilte dubplates formelig hagler når nordlendingene har det Fette Najs.

Siden starten i 2001 har Raggabalder booket og/eller varmet opp for de fleste store artistene fra Beenie Man til Lee "Scratch" Perry, vunnet Oslopris og turnert rundt i Europa.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: