Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Real Ones + The Last Hurrah!! | Blå

Torsdag 19. desember:

Konsert

CC:150+AVG/KL. 20:00/ID: 20

Real Ones + The Last Hurrah!!

Real Ones tjuvstarter sitt 20-årsjubileum som band på Blå nesten 20 år etter deres konsertdebut i februar 1994. Med seg har de The Last Hurrah!!

Siden har Real Ones reist verden rundt og gitt ut 8 kritikerroste album. De har helt fra starten imponert som et fantastisk liveband og som et av Norges mest originale band. Overalt hvor de spiller etterlater de seg dedikerte og smilende fans: Fra Bergen til Svalbard til Yukon til Shanghai til Calcutta til Brussel til New York, og tilbake til Oslo.

I anledning 20-årsjubileet kommer Real Ones til å spille låter fra alle deres album på Blå 19. desember.

Denne kvelden har de også med seg et annet fantastisk Bergensband.

The Last Hurrah!!

Produsentguru HP Gundersen, vokalist Heidi Goodbye og bandet har mikset sammen en fenomenal cocktail der dronegitar, eksotisk instrumentering, vakker sang og kosmisk country møter raga og psykedelia. Resultatet er hypnotisk, suggererende, dronebasert musikk som resonnerer med urkraften i låtene. Ikke rart internasjonal musikkpresse har latt seg forføre av The Last Hurrah!! Deres 2011-debut Spiritual Non-Believers ble også kåret til årets album i VG.

Bandet gjør en av sine ytterst sjeldne opptredener på Blå 19. desember, den foreløpig eneste siden albumet The Beauty Of Fake kom ut på Rune Grammofon i vår.

Billett legges ut snart

Kommenter: