Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Releasekonsert: Bendik Baksaas | Blå

Torsdag 18. april:

Releaseparty

100,-/KL. 22:00/ID: 20

Bendik Baksaas

1991

Fjoråret var travelt for Bendik Baksaas. Han ble kåret til Ukas Urørt med låten Lover Ghost og fikk slik hyppig rotasjon på P3. EP'en The Shape Of Beats To Come fikk mye positiv oppmerksomhet, og ble blant annet beskrevet som «Et friskt elektronikapust i Norges musikklandskap» av Natt og Dags Stein Ihle Pedersen, som ga plata 5/6. Spillejobber på Slottsfjell, KlubbØYA, Oslo Jazzfestival m.m. gjorde sitt for å etablere Baksaas som en liveact vel verdt å følge med på.

18. April tar Bendik Baksaas med seg livebandet sitt for å fremføre sitt debutalbum «1991» på Blå. Plata er bygd opp av instrumental hiphop, beats og elektronika. 25 låter inspirert av 90-tallsmusikk. Diskorama Records gir ut albumet i samarbeid med Aspén, og utgivelsen blir tilgjengelig på VINYL og digitalt.

Diskorama er arrangør av releasepartyet og det blir DJ-set før og etter konsert med Mathias Stubø, Kimichi og Bendik Baksaas.

CC: 100
CC + VINYL: 200

Kommenter: