Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sinjin Hawke (CAN), Trippy Turtle, Ball ‘Em Up, Snap n’Crackle | Blå

Lørdag 8. juni:

Klubb

100,-/KL. 22:30/ID: 20

Sinjin Hawke (Can) + Trippy Turtle

+ Ball 'Em Up & Snap n'Crackle

Sinjin Hawke (CAN/Pelican Fly)
*******************************
Barcelonabaserte Sinjin Hawke står bak en av årets beste klubbangers, "Prom Nite", og er en av de mest spennende produsentene verden har å by på om dagen. Med sin første, offisielle utgivelse "The Lights EP" og en rekke remixer & edits, har han sjarmert oss med sin rnb & hip hop inspirerte klubbmusikk. Er du glad i musikken til Cashmere Cat, kommer du til å elske Sinjin ♥

Trippy Turtle (???)
******************
Den mystiske skilpadden Trippy Turtle har tatt internett og dansegulv med storm de siste ukene. Denne lørdagen på Blå blir hans første gig noen sinne!! Med sine fantastiske remixer av Ginuwine, Justin Timberlake & T-Pain har han fått velfortjent megahype blant alle jerseyclubelskere der ute, og han kommer garantert til å sette fyr på dansegulvet.

Ball’Em Up (NO)
****************
Ball ‘Em Up er det flunkende nye konseptet til Slick Shoota og DJ Skawr, som tidligere har gjort stor suksess med klubbkonseptet Raw Juice i Trondheim, hvor de vant Natt&Dags pris for årets beste klubb 2011.

http://ballemup.biz/
http://soundcloud.com/slickshoota
http://soundcloud.com/emil_

Snap n’ Crackle (NO)
*********************
Stian og Even aka Snap n’ Crackle har i tidligere rundet Trondheim med deilig bassmusikk. De er klare for å vise Oslo og Blå hvordan de vanligvis holder det nede. Gjør deg klar for rytmebonanza, Jersey, Trap, Hip Hop og generell glede.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: