Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Skeez TV 07.jan | Blå

Lørdag 7. januar:

Battle :

100,-/KL. 15:00/ID: 20

Skeez TV - Live battling

Fristil tilbake i hip-hopen. Battling

Skeez tv battles er norges første liga for forberedte rap-battles, et fenomen som er i ferd med å bli svært populært over hele verden. Ligaen debuterte på nett i vår, og foreløpig har langt over 100 000 sett videoene på battles.no.

Det forberedte a capella-formatet gjør at kravene til innhold og underholdningsverdi blir langt høyere enn i tradisjonelle freestyle battles, og atmosfæren er veldig intens. Etter påtrykk fra publikum, er dette Skeez TVs første event som er åpen for alle (over atten). Det blir over ti battles, blant dem

ANDRE JENSEN mot SHAZAAM
Shazaam er en av Skandinavias mest kjente battlere, han battles er sett flere hundre tusen ganger på youtube. Han var verdens mest aktive battler i fjor, med over 20 battles. Andre Jensen har gjort flere bra battles tidligere i ligaen og er en publikumsfavoritt. Ellers er han medlem av gruppa Evig Poesi, som slapp ny ep i høst, og mannen bak tegneserien Krutt Kim.

BEN BALLER mot LARS RUBIX

Lars Rubix fra Bankmenn har markert seg sterkt de siste par årene med blant annet en rekke mixtapes og remixer med gruppa. En dyktig rapper som får større buzz for hvert år. Ben Baller fra Trondheim og Sørsia Gerilja gjorde seg først bemerket på undergrunnshiten "Blør for Sør" i 2006. Han hardbarka innfallsvinkel garanterer underholdning.

PATS ONE mot POSTAL

Pats One har markert seg som kanskje den beste nykommeren de siste årene med flere bra battles i Oslo, Trondheim og etterhvert Sverige. Postal pleide å være en norsk undergrunnsfavortt med gruppa Absurd Oppspinn, kjent for sin morsomme stil. Nå har han gjenoppstått som battler i Skeez TV med svært stort hell.

TAY TAY DAT DUDE mot SMART 9000

Tay Tay Dat Dude fra Sverige har markert seg sterkt gjennom flere battles i hjemlandet, og senest med en knallsterk semifinaleplass i Dont Flop (England) sin internasjonale to mot to-turnering på Blood In The Water 5. Smart 9000 fra Evig Poes er en veteran på Oslo-scena, ogi kommer rett fra en sterk seier over Ben Baller. 

Billett kjøpes i døra

Video:

Video:

2 kommentarer:

 1. 1.

  14 battles på Blå på lørdag! For første gang åpent for DEG! | EVIG POESIDEN:

  4. January 2012, kl. 12:45

  [...] Sjekk ut eventen HER. [...]

 2. 2.

  Emma:

  13. February 2014, kl. 22:38

  Hvorfor er det attenårs aldersgrense?

Kommenter: