Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Slippfest: Tuba Tuba | Blå

Torsdag 24. januar:

Slippfest

100,-/KL. 21:00/ID: 20

Tuba Tuba

Etterfest med Mathias Stubø

Det finnes to myter om Tuba Tuba; Den ene, er at det er en tysk/østerisk tuba duo. Den andre, er at det er det beste som har skjedd norsk pop siden The Aller Værste. Den første kan herved avkreftes, den andre kan vi enn så lenge, la henge i lufta.

 Tuba Tuba er seks gutter fra Oslo, og et av få band utenfor Loddefjord, som har gitt morsmålet en internasjonal sound. Lydbildet bærer både hint av Yeasayers ekstatiske rytmer og Sigur Ros’ storslagne crescendoer. Dette iblandet kledelig virtuositet, og en sjangerlek, Motorpsycho og Prince vil nikke anerkjennende til. 

Som et 21.århundrets Grateful Dead, har de også bodd sammen, maraton-jammet i garasjen og produsert månedlige hus-album hjemme. Litt som de gangene når alt er bra i en oppvekstroman, fremstår de seks som et uatskillelig kollektiv. Fra scenen er de høyenergiske, tunge på konfetti og perkusjonsseanser. Og når man ser dem sammen, er det nesten bare å forvente at gutta stjeler Mercedes-merker, og sykler handleposer med pils, i pausene på øvinga. 

Bandets tekstlige univers utspiller seg med byen som kulisse, i en naiv forening av nostalgi, pop og sub-kultur. Ja, også ispedd blogger, planeter, junk-food og David Byrne da.

 I januar 2013 er det kreative overskuddet komprimert ned til albumformatet og den musikkinteresserte nordmann kan forvente et fyrverkeri av et album.

Tuba Tuba er linken mellom Delillos og Brooklyn, og i øyeblikket et av Norges mest spennende up & coming band.

Web: www.tubatuba.no

Urørt: http://bit.ly/qjAlnK

Live i Popsalongen: http://bit.ly/NfgXOb

Billett kjøpes i døra

2 kommentarer:

 1. 1.

  bjoern bech:

  21. January 2013, kl. 19:33

  hvem faen er det som frivillig vil finne linken mellom de lillos og brooklyn…?? herregud,de lillos må jo være noe av det kjedeligste,streiteste som har kommet ut av noreg..

 2. 2.

  rikke:

  22. January 2013, kl. 16:17

  ups ikke så hyggelig. taper.

Kommenter: