Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed | Blå

Lørdag 27. april:

FULL FRES!

cc:200/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed: [Description] Ron Trent [Chicago] + Olanskii & g-Ha

Visuelt: Evelina & Tilo & Olanskii

Påsken er over og våren har kommet til Oslo. Etter fult hus og ”All sang på Grensen” under sist Sunkissed på Jaeger, er vi tilbake på gode gamle enverdige BLÅ.

Denne kvelden bringer vi over litt sjel i fra ”over there” som nordmenn kalte Amerika under emigreringstiden . Vi snakker her om herremannen som gav oss klassikere som ’I feel the rhythm’, ’Love to the world’ og ikke minst ’Morning factory’ som han produserte sammen med Chez Damier. Vi snakker om selveste Ron Trent i fra Chicago.

Vi er meget glade for å presentere Ron Trent til Sunkissed. Ron har gitt ut house musikk siden 1990. Med en meget respektert katalog bak seg, hviler det haugevis med nostalgi og klassikere på denne karen. Han har gitt ut musikk på label som Warehouse records, Need 2 Soul, Prescription og ikke minst Brooklyn baserte Slow to Speak. Ron Trent begynte tidlig å eksperimentere med rytme maskiner og keyboards hjemme på gutterommet. Han hentet inspirasjon i fra house musikkens barndom i Chicago og dette er en sound han fortsatt bringer ut til folket. Mye kan nesten virke litt old school og retro, men han holder på sine røtter. Senere flyttet han til Brooklyn og New York hvor han begynte å snurre plater. Her kom han inn i en voksende klubbkultur, etter som at det begynte å ”dabbe” litt av hjemme i Chicago. Nå begynte Ron Trent å produsere mer musikk å gi ut på diverse plateselskaper. Etter 10 år med base in New York, flyttet han tilbake til hjembyen sin rundt årtusenskifte. Etter noen rolige år begynte låtene til Ron å få tak igjen. Da snakker vi om her i Europa. Djs i Berlin begynte plutselig å spille hans gamle klassikere. Den ”trenden” vokste seg ut av Berlin og nå spilles han over hele fjøla.
- En morsom fun-facts er at Ron Trents far, faktisk var disco DJ i Chicago på 70-tallet.

Til å myke opp hver og en etter påsken, afterski og annet fjas, setter Olanskii og g-Ha i gang walzen. Stødig som alltid. Geir ser i kikkerten og navigerer, mens Ola holder roret. ”Vent nå litt, eller var det omvendt? Tja, det er øye som ser. ” De har i hvert fall kontroll i tårnet sitt. Uansett sjø. Dette vil bli en tyvstart på sommeren og vi har flere go’biter i vente. De neste datoene og bookingene vil snart bli offentliggjort til dere.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: